0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 25.03.24 — 31.03.24

Минулого тижня було всього п'ять "спортпрогнозівських" тиражів, але, як видно з таблиці, несподіваних  результатів не бракувало. Як наслідок, тиждень обійшовся без зірваних джекпотів, а головним його підсумком став вихід збірної України на Євро-2024.

Найгучніша сенсація відбулася у французькому Лансі. Саме там збірна Уругваю поступилася івуарійцям, на що було зроблено 7% ставок. Також у вівторок трапилася ще одна сенсація з африканським присмаком - збірна Малі завдала поразки нігерійцям (15%). І нарешті збірна Англії не змогла переграти бельгійців у рідних стінах (16%). Цікаво, що на "Вемблі" ледь не сталася ще потужніша сенсація, але Джуд Беллінгем на 95-й хвилині врятував  господарів від поразки.

Щедрим на несподіванки виявився суботній тираж. Гладбахська "Боруссія" приймала "Фрайбург" і примудрилася програти з великим рахунком, на що було зроблено менше 15% ставок. І в ті ж хвилини "Вердер" зазнав домашньої поразки від "Вольфсбурга", в якому нещодавно змінився головний тренер (17%).

Від несподіванок німецьких переходимо до несподіванок англійських. По-перше, "Брентфорд" за безпосередньої участі Єгора Ярмолюка розійшовся миром із "Манчестер Юнайтед", причому суперники обмінялися голами вже  після 90-ї хвилини (15%). По-друге, "Фулхем" втратив очки на полі головного аутсайдера АПЛ, влаштувавши з ним справжню гольову перестрілку (16%).

У неділю був тираж середнього рівня складності, а головна сенсація трапилася в чемпіонаті Португалії. "Каза Пія" вирушила в гості до "Візели" і повернулася додому з розгромною перемогою (15% ставок). У французькій Лізі 1 "Страсбур" завдав поразки "Ренну", а в англійській Прем'єр-лізі не змогли визначити сильнішого "Манчестер Сіті" і "Арсенал" (по 18%). Нічиєю на "Етіхаді" сповна скористався "Ліверпуль", який після перемоги над "Брайтоном" одноосібно очолив турнірну таблицю АПЛ.





Ми у Viber!