0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 19.02.24 — 25.02.24

Найбільш сенсаційним минулого  тижня виявився тираж із порядковим номером 483, який був повністю єврокубковим. Більшість несподіванок трапилися в Лізі конференцій, де гостьові перемоги одночасно здобули "Серветт", "Юніон" і "Мольде" (11%, 12% і 13% ставок відповідно). Ще одну несподіванку приготувала Ліга Європи, де "Рома" не змогла переграти "Феєноорд" в ігровий час (16%). Голи на "Стадіо Олімпіко" забивалися на початку зустрічі, а далі глядачам довелося чекати аж до серії пенальті, у якій точнішими виявилися господарі.

Матч між "Порту" та "Арсеналом" видався  не надто цікавим, він мав усі шанси завершитися без забитих голів. Це був не найкращий поєдинок у виконанні "гармашів", натомість господарі витиснули свій максимум на 94-й хвилині, коли гол-красень забив Галено. Той самий Галено, якого восени так і не змогли нейтралізувати захисники "Шахтаря". А щодо перемоги "Порту", то саме вона стала головною сенсацією 482 тиражу (13% ставок).

Тепер про сенсації неділі, найгучніша з яких трапилася у французькій Лізі 1. "Тулуза" приймала "Лілль" на своєму полі і переграла "догів" з різницею у два м'ячі (14% ставок). Тим часом в іспанській Ла Лізі "Атлетик" на виїзді поступився "Бетису" (15%).

Ще одна несподіванка трапилася в Кубку Греції, де в основний час "Панатінаїкос" програв ПАОКу (18%). В овертаймі за гостей забив Томаш Кендзьора, та господарі врятувалися аж на 129-й хвилині! Саме тоді вони забили рятівний гол, а потім була серія пенальті, у якій "Панатінаїкос" вирвав путівку до фіналу.

І нарешті "Евертон" сподівався перервати невдалу серію у зустрічі з "Кристал Пелас", але й гості були добре мотивовані після зміни головного тренера. Вона відбулася буквально напередодні - досвідченого Роя Ходжсона замінив австрієць Олівер Глазнер. Лондонці були близькими до перемоги під керівництвом нового наставника, однак господарі врятували нічию на 88-й хвилині (18%).



Ми у Viber!