0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 12.02.24 — 18.02.24

Один із найцікавіших матчів минулого тижня відбувся в італійській Серії А, де "Монца" приймала "Мілан". Як відомо, справами "Монци" керує Адріано Галліані - зовсім не чужа людина для "червоно-чорних", а багато сил для відродження цього клубу приклав Сільвіо Берлусконі. Саме тому як мінімум для господарів цей поєдинок був максимально принциповим.

Перший тайм мав усі шанси завершитися внічию, але на останніх хвилинах "Монца" двічі поспіль засмутила суперника. Відразу після перерви "Мілан" залишився в меншості, однак навіть попри це гості відігралися зусиллями Жиру та Пулішича. І все-таки "Монца" твердо вирішила здобути перемогу в цьому матчі, що і вдалося зробити завдяки двом голам у компенсований час. У підсумку ми отримали не тільки найгучнішу несподіванку італійського туру, а й найбільшу "спортпрогнозівську" сенсацію 2024 року (5% ставок).

Це далеко не всі несподіванки недільного тиражу. У чемпіонаті Португалії постаралися "Жил Вісенте" і "Каза Пія", що обіграли "Ешторил" та "Ароку" відповідно (10% і 15% ставок). У чемпіонаті Швейцарії "Цюрих" відзначився гостьовою перемогою над "Люцерном" (18%), а в битві аутсайдерів іспанської Ла Ліги "Гранада" не змогла здолати "Альмерію" (19%).

Ліга чемпіонів повернулася у вівторок, а наступного дня було не менш цікаве продовження. Особливо цікавим воно виявилося для "Лаціо", який сенсаційно переміг "Баварію" на "Стадіо Олімпіко" (10% ставок). Мюнхенці зараз переживають не найкращі часи, про що свідчать недавні  поразки від "Баєра" і "Бохума" (0-3 і 2-3 відповідно). Здобути перемогу в Римі також не вдалося, однак у "Баварії" залишається матч-відповідь у рідних стінах. Втім, ситуація в клубі настільки наелектризована, що будь-якої миті може трапитися що завгодно. Наприклад, негайне звільнення Томаса Тухеля...

Також звертаємо увагу на домашню поразку ПАОКа від "Панатінаїкоса" (12%), однак доля путівки до фіналу Кубку Греції буде вирішуватися у повторній зустрічі. Тим часом ще одна несподіванка відбулася в Чемпіоншипі, де "Хаддерсфілд" завдав поразки "Сандерленду" (18%). Це було посеред тижня, а в суботу команда Назарія Русина програла ще й "Бірмінгему", після чого був звільнений головний тренер "Сандерленда".

Нинішній сезон дається "Боруссії" доволі важко. Про боротьбу за чемпіонство ніхто навіть не мріє, проте в Лізі чемпіонів дортмундці пробилися до 1/8 фіналу. Гостьовий матч проти "Вольфсбурга" проходив за кілька днів до першої дуелі з голландським ПСВ, тому підопічним Терзича було важко зосередитися на чомусь одному. У підсумку "Боруссія" знову втратила очки, хоча Ніклас Фюллькруг відкрив рахунок уже на восьмій хвилині. У другому таймі господарі відігралися, а на сенсаційну нічию було зроблено 14% ставок.



Ми у Viber!