0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 05.02.24 — 11.02.24

Головним футбольним розчаруванням минулого тижня став мадридський "Атлетико", який протягом кількох днів зазнав двох сенсаційних поразок. На кожну з них було зроблено по 8% ставок, та все ж більш сенсаційною виявилася невдача "матрацників" у чемпіонаті. В останній день тижня вони поступилися на полі "Севільї", яка потроху набирає обертів після чергової зміни тренера. А в середу "Атлетико" проводив кубковий півфінал і в рідних стінах програв "Атлетику" з Більбао. Господарі пропустили ще в середині першого тайму, у них було вдосталь часу, щоб відігратися, але зробити це підопічним Сімеоне не вдалося.

"Челсі" та "Астон Вілла" виборювали путівку до 1/8 фіналу Кубку Англії. Півтора тижні тому суперники зіграли внічию на "Стемфорд Бридж" (0-0), тому відбулося перегравання в Бірмінгемі. "Челсі" провалив кілька останніх матчів, відтак статус фаворита належав господарям. Але команда Почеттіно провела один із найкращих матчів у нинішньому сезоні, здобувши впевнену перемогу (18%). На жаль, до неї зовсім не причетний Михайло Мудрик, який провів усю гру на лаві запасних.

Найгучнішу сенсацію 468 тиражу підготував чемпіонат Колумбії, в якому "Букараманга" здобула перемогу над "Індепенд'єнте" (Санта-Фе). Успіх гостей ви оцінили у 9% ставок, тоді як "Екзетер" заробив 13% за домашню перемогу над "Пітерборо". Крім цього, у переграванні Кубку Англії "Лідс" дотиснув "Плімут" тільки в овертаймі, а на нічию в основнний час зроблено 17% ставок.

Тим часом найбільша несподіванка п'ятниці трапилася в англійській Лізі 2, де "Ноттс Каунті" зазнав домашньої поразки від "Джиллінгема" (13%). Крім цього, "Бреда" в рідних стінах не змогла переграти "Ейндховен" (15%), а "Валвейк" виявився сильнішим за "Неймеген" (21%).

І нарешті в неділю за сенсації відповідала французька Ліга 1, у якій несподівані перемоги здобули "Монако" і "Лор'ян" (16% і 17% відповідно), тоді як "Клермон" і "Брест" зіграли внічию (16%).


Ми у Viber!