0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Акція від "Спортпрогнозу". Крок джекпоту - 20 000 гривень!

Раді представити нову акцію для любителів "Спортпрогнозу". Точніше, назвати новою її досить складно, адже підтримувати українські клуби на євроарені ми розпочали ще минулої осені. Тоді ми збільшили крок джекпоту на час групових турнірів і пообіцяли зробити це знову, якщо наші команди проб'ються у єврокубковий плей-офф.

У плей-офф пробився тільки "Шахтар", тому в лютому крок джекпоту був збільшений удвічі. Спочатку чемпіони України пройшли "Бенфіку", потім перемогли на полі "Вольфсбурга". А потім розпочався карантин, який зупинив футбольне життя майже в усьому світі...

Але свої обіцянки ми пам'ятаємо! Саме тому починаючи з 5 серпня, коли відновляться єврокубки, ми знову збільшуємо крок джекпоту до 20 000 гривень. Тільки тепер акція не має прив'язки до результатів "Шахтаря". Вона триватиме до 25 серпня, коли буде розіграний Суперкубок України і відбудеться офіційний дебют Мірчі Луческу на чолі київського "Динамо". До цього моменту вже фінішують Ліга чемпіонів і Ліга Європи, тому акція охопить усі найважливіші події серпня.

Крім цього, прийнято рішення про збільшення стартового джекпоту до 250 000 гривень. Причому в даному разі йдеться не про акцію - з 5 серпня ми піднімаємо стартовий джекпот на постійній основі. В цей день "Шахтар" проведе повторний матч проти "Вольфсбурга" і відбудеться 250 тираж лотереї "Спортпрогноз". Бажаємо вдалих ставок і не забувайте: вболівати за "Шахтар" вигідно!


Ми у Viber!