0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Якщо не Холанн, то Фоден! Аналіз 543 тиражу

"Арсенал" і "Ліверпуль" продовжують чекати, коли нарешті спіткнеться "Манчестер Сіті", але чинний чемпіон не залишає переслідувачам жодного шансу. Цього разу "містяни" на одному диханні переграли "Брайтон", залишивши у воротах "чайок" чотири "автографи" (81% ставок). І це при тому, що у складі гостей був відсутній травмований Холанн, але замість нього двічі відзначився Фоден, якого підтримали де Брюйне та Альварес. Команда Гвардіоли знову відстає від "Арсеналу" на одне очко, але вона має стратегічну перевагу завдяки одній грі в запасі.

Тираж знову обійшовся без гучних сенсацій, проте кілька несподіванок все ж мали місце. Насамперед ідеться про домашню поразку "Кальмара" в чемпіонаті Швеції (20%). Крім цього, на своєму полі переміг "Хальмстад", а "Катовіце" і "Гурник" зіграли внічию (по 22%). У чемпіонаті Румунії триває напружена суперечка за друге місце, в рамках якої ЧФР завдав гостьової поразки "Університаті" (24%).

Тим часом серія без зірваних джекпотів у "Спортпрогнозі" збільшилася на ще один тираж. У четвер п'ятеро учасників припустилися двох помилок і виграли по 2413 гривень. А ми радимо звернути увагу на п'ятничний тираж, у якому прогнозисти боротимуться за 535 000 гривень!



Ми у Viber!