0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Дербі лондонське, дербі севільське... Прогноз на 546 тираж

Дербі Північного Лондона - одне з найзапекліших в англійському футболі. Тепер принципові суперники зустрінуться на фініші сезону, коли "Арсенал" претендує на чемпіонство, а "Тоттенхем" сподівається застрибнути на четверте місце.

Здавалося, після вильоту з Ліги чемпіонів та домашньої поразки "Астон Віллі" "Арсенал" уже не підніметься з колін, але "гармаші" показали характер і продовжили боротьбу. Вони впевнено розібралися з "Вулверхемптоном" і "Челсі" (2:0 і 5:0 відповідно), тоді як "Тоттенхем" в останньому матчі був розбитий "Ньюкаслом" (0:4). До речі, саме "Тоттенхем" може відіграти вирішальну роль у чемпіонській суперечці "Арсеналу" з "Манчестер Сіті", адже в передостанньому турі "шпори" також прийматимуть команду Гвардіоли.

Перші матчі "Наполі" під керівництвом Франческо Кальцони вийшли доволі оптимістичними, однак третій тренер за сезон - це вже занадто! На сьогоднішній день неаполітанці мають суто теоретичні шанси пробитися до наступної Ліги чемпіонів, і навіть домашня перемога над "Ромою" їм нічого не гарантує. "Наполі" здобув лише одну перемогу в шести останніх матчах Серії А (+1=3-2), тоді як "Рома" після призначення Даніеле Де Россі демонструє фантастичний прогрес. Вона впевнено тримає п'яту сходинку в чемпіонаті, а ще пробилася до півфіналу Ліги Європи завдяки двом перемогам над "Міланом".

На відміну від "Бетиса", "Севілья" вже не вирішує турнірних задач на фініші сезону. Однак дербі є дербі, тому шанси господарів на перемогу ми би оцінювали з певною обережністю. Тим часом Сержіу Консейсау поставив підпис під новим контрактом із "Порту", який він очолює з 2017 року. Тепер його команді потрібно перемагати "Спортинг", адже "дракони" ризикують втратити третю сходинку. Що стосується лісабонців, то у них залишилося чотири тури, щоб оформити чемпіонство офіційно, а відрив від "Бенфіки" становить сім очок.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!