0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Ми на Євро! Аналіз 515 тиражу

Минулого  тижня збірна України на жилах пройшла Боснію і Герцеговину, і тепер на неї чекав фінал плей-офф проти Ісландії. Україну знову вважали фаворитом, але було абсолютно зрозуміло, що ніяких подарунків для нас не буде. Ісландці хотіли на Євро не менше за нас, для них це також був один із найважливіших матчів в історії.

І знову збірна України продемонструвала свою  не найкращу версію, хоча все було не так погано, як кілька днів тому. І тим не менше, ми програли перший тайм, наші хлопці знову змусили нас сильно нервувати, але потрібно віддати їм належне, з характером і витримкою у підопічних Реброва все гаразд. У другому таймі наша збірна перевернула гру на свою користь. Віктор Циганков дуже швидко зрівняв рахунок, і вже в кінцівці Михайло Мудрик забив свій історичний гол. Це була перемога для всієї країни, яку ви оцінили у 78% ставок.

Це був найочевидніший результат 515 тиражу, а найбільша сенсація трапилася у французькому Лансі. Саме там збірна Уругваю поступилася івуарійцям, на що було зроблено 7% ставок. Сенсація номер два також має африканський присмак - збірна Малі завдала поразки нігерійцям (15%). І нарешті збірна Англії не змогла переграти бельгійців у рідних стінах (16%). Цікаво, що на "Вемблі" могла статися ще потужніша сенсація, але Джуд Беллінгем на 95-й хвилині врятував  господарів від поразки.

Потрібно відзначити, що показник "угадуваності" половини пар перевищив 50%, тому доля джекпоту залишалася невизначеною. Але уникнути помилок не вдалося жодному прогнозисту, і тільки семеро з них вгадали "десятку". За кожну з них належить отримати по 1156 гривень, а у п'ятницю на кону буде 375 000 гривень!



Ми у Viber!