0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Шалений день для українського футболу! Аналіз 514 тиражу

Це був неймовірний день для українського футболу! У вівторок виграли свої матчі відразу три національні збірні України, причому головна команда пробилася на Євро-2024, а наші юнаки завоювали путівку до фінальної частини Євро-2024 (до 19). Крім цього, українська молодіжка здобула шосту перемогу поспіль у відбірковому турнірі Євро-2025 (до 21).

Цікаво,  що всі перемоги українських збірних були доволі очікуваними для наших прогнозистів. Перемогу команди Сергія Реброва ви оцінили у 74% ставок, а підопічні Унаї Мельгоси отримали за свої старання 82%. І тільки успіх команди Дмитра Михайленка був не таким очевидним - 43% ваших прогнозів.

А ще в тиражі була перемога шведів над албанцями з результатом 80%, відтак його програму важко назвати занадто складною. Несподіванок точно було значно менше. Так, гостьова перемога "Вільфранша" у третьому французькому дивізіоні отримала 17% ставок. А ще безгольова нічия між Грузією та Грецією у фіналі плей-офф за вихід на Євро (21%). У Тбілісі справа дійшла до серії пенальті, за підсумками якої грузини вперше зіграють на чемпіонаті Європи.

Тепер переходимо до виплат. Цього разу їх заробили чимало прогнозистів, однак усі вони вгадали тільки "десятку". За кожну з них належить отримати по 321 гривні.



Ми у Viber!