0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Українці в Японії та американська Ліга націй. Аналіз 513 тиражу

Незабаром футбольна збірна України вперше виступить  на Олімпійських іграх, а поки що команда Руслана Ротаня зіграла товариський матч  проти  молодіжної збірної Японії. Склад нашої команди був відверто експериментальним, адже паралельно свої офіційні зустрічі проводили головна та молодіжна збірні України. Тим часом японці готуються до молодіжного Кубку Азії, на сьогоднішній день вони зіграні значно краще. Зрештою перевага господарів перетворилася на два забиті м'ячі і цілком заслужену перемогу, яку ви оцінили у 44% ставок.

Збірна Італії у березні вирушила до Америки, де на класі розібралася з коомандами Венесуели та Еквадору. Зокрема, еквадорці пропустили на самому початку і наприкінці зустрічі, а на перемогу "Скуадри Адзурри" було зроблено 69% ставок. Крім цього, в ніч на понеділок збірна США стала переможцем Ліги націй КОНКАКАФ, перегравши у фіналі мексиканців (54%). В матчі за третє місце Ямайка мінімально здолала Панаму (28%).

А головна сенсація трапилася в італійській Серії C, де футболісти "Арциньяно" здобули гостьову перемогу на полі "Ренате" (14%). Ще одна несподіванка має іспанську прописку - це домашня перемога "Таразони" над "Понферрадиною" (21%).

Підсумкова комбінація вийшла доволі складною, через  що  уникнути помилок було майже неможливо. Зрештою четверо прогнозистів вгадали "десятку" і заробили по 1241 гривні. Тепер можна зосередитися на 514 тиражі, у якому на кону буде 355 000 гривень!



Ми у Viber!