0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Як Очеретько марокканців засмутив. Аналіз 511 тиражу

Поки головна команда країни виборює путівку на Євро-2024, молодіжна збірна України готується до відбіркового матчу проти Азербайджану. Нагадаємо,  що у відборі до  молодіжного Євро-2025 команда Унаї Мельгоси стартувала з п'яти перемог, тому і в товариському матчі  проти олімпійської збірної Марокко статус фаворита належав українцям. Зустріч проходила в Туреччині і розпочалася з того, що Олег Очеретько відкрив рахунок уже на 19-й хвилині, поціливши ворота суперника з далекої відстані. Як з'ясувалося згодом, гол півзахисника "Дніпра-1" виявився єдиним у цьому  матчі, а перемогу України ви оцінили у 51% ставок.

У другому тиражі поспіль найгучнішою сенсацією стає поразка іспанців від колумбійців (9% ставок). Тим часом юнацька збірна Грузії несподівано переграла шотландців (11%), а у третьому французькому дивізіоні "Ле Ман" завдав гостьової поразки "Руану" (17%).

І знову перед прогнозистами стояла надскладна задача. Перемога юнацької збірної Швейцарії з результатом 77% їм особливо не допомогла, і в підсумку ми отримали тираж без жодного виграшу. А джекпот продовжує швидко набирати вагу, чому сприяє акція "Вболівай за Україну!". Наступного разу прогнозисти боротимуться за 335 000 гривень!



Ми у Viber!