0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Перемога імені Яремчука! Аналіз 510 тиражу

Одночасно з 510-м тиражем у "Спортпрогнозі" стартувала акція "Вболівай за Україну!", завдяки якій джекпот зростатиме значно швидше. У порівнянні з попереднім тиражем головний виграш збільшився на 50 000 грн! Крім того, найближчі 10 тиражів джекпот зростатиме на 10 000 грн! Отже, у четвер на кону було 315 000 грн!

Приводом для акції став виступ збірної України у плей-офф до Євро-2024, у якому розігруються три останні путівки до Німеччини. Аби туди потрапити у якості учасника, потрібно виграти два матчі, і перший крок команда Сергія Реброва вже зробила. Так, його важко назвати впевненим, і вболівальникам довелося неабияк понервувати. Але це той самий випадок, коли головним критерієм є результат, і збірна України його досягла.

Матч проти Боснії і Герцеговини вийшов надзвичайно виснажливим для обох команд. Головна проблема полягала в тому, що ми дозволили супернику втягнути себе у його гру, а потім ще й пропустили гол у власні ворота. Час спливав надзвичайно швидко. а моментів біля воріт господарів не було в принципі. Вболівальники поступово втрачали віру, аж тут своє вагоме слово сказав Роман Яремчук. Він з'явився на полі на 81-й хвилині, і вже за 4 хвилини зрівняв рахунок із подачі Юхима Коноплі. Не встигли ми подумати про овертайм, як форвард "Валенсії" організував гол для Артема Довбика!

У підсумку збірна України врятувала майже безнадійну гру, заробивши 75% ваших ставок. Але зроблено тільки половину справи, і тепер потрібно виграти ще один матч. Наступним суперником стане Ісландія, яка несподівано розгромила збірну Ізраїлю в Будапешті (12%). Рахунок  у цьому матчі дещо оманливий, адже на 80-й хвилині за рахунку 1-2 ізраїльтянин Захаві не реалізував пенальті.

Головна сенсація сталася на Олімпійському стадіоні в Лондоні, де збірна Іспанії мінімально поступилася колумбійцям (8%). По 18% ваших "голосів" отримали збірні Чехії та Косово, які на виїзді перемогли Норвегію та Вірменію відповідно.

Зрозуміло, що за такої кількості несподіванок зірвати джекпот майже неможливо. Більш того, у виграші залишився тільки один прогнозист, який заробив 10 250 гривень за вгадану "десятку".



Ми у Viber!