0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Детектив у Манчестері, самосуд у Трабзоні. Аналіз 507 тиражу

Головний матч неділі відбувався на "Олд Траффорд", де "Манчестер Юнайтед" і "Ліверпуль" виборювали путівку до півфіналу Кубку Англії. Поєдинок перевершив будь-які сподівання, а команди подарували глядачам справжнє шоу. "Ліверпуль" був ближчим до перемоги в основний час, але господарям вдалося перевести гру в овертайм (27% ставок). Там знову було багато голів, останній з яких приніс перемогу "МЮ" на 121-й хвилині. А далі "манкуніанцям" пощастило з жеребом, адже у півфіналі вони гратимуть з "Ковентрі". Іншу путівку до фіналу розіграють "Манчестер Сіті" і "Челсі".

Ще один статусний поєдинок проходив у Мадриді, але там було не так спекотно. Схоже, "Атлетико" так і не встиг відновитися після виснажливої дуелі з "Інтером", тому "Барселона" взяла "матрацників" голими руками (29%).

І хоча в тиражі було чимало яскравих афіш, головні несподіванки "причаїлися" в непримітних матчах чемпіонату Бельгії. По-перше, "Ауд-Хеверле" мінімально  переграв "Мехелен" (17%). По-друге, "Вестерло" відібрав очки у "Генка" (20%). Тим часом найочікуванішим результатом стала гостьова перемога "Фенербахче" над "Трабзонспором" (62%). Цей матч чемпіонату Туреччини завершився гучним скандалом, коли вболівальники господарів прямо на полі вирішили влаштувати самосуд над гравцями "Фенербахче".

Результат одного з матчів довелося визначити за допомогою жеребкування. "Аталанта" й "Фіорентина" так і не розпочали свою  зустріч через термінову госпіталізацію генерального директора флорентійців. Нічия в цій парі зробила недільний тираж ще складнішим. а про джекпот ніхто навіть не мріяв. У підсумку маємо одну вгадану "десятку", за яку належить отримати 8136 гривень.



Ми у Viber!