0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Себе показати і на Роналдо подивитися!

Якщо в групі "Шахтаря" всі команди йдуть надзвичайно щільним пелотоном, то в групі "Динамо" "Барселона" і "Ювентус" гарантували собі плей-офф уже після четвертого туру. "Барса" виграла всі чотири матчі, туринці не виграли тільки у каталонців, а "Динамо" і "Ференцварош" набрали по одному очку, завершивши внічию очну зустріч у Будапешті (2:2).

Здавалося, динамівці спробують поборотися з "Барселоною" тиждень тому, коли Рональд Куман привіз до Києва відверто другий склад. Але гра на рівних тривала лише в першому таймі, а в другому спостерігалося абсолютна перевага іспанців (4:0). У той же час "Ференцварош" дуже організовано захищався в Турині і навіть дозволяв собі огризатися, але "Ювентус" все-таки дотиснув суперника на останніх хвилинах (2:1).

Мірча Луческу навіть не приховує, що робить ставку на чемпіонат України. Для нього принципово важливо випередити "Шахтар" і повернути Києву золоті нагороди. Румун прищепив своїм підопічним одну важливу річ - вони майже безпомилково забирають "свої" очки у менш рейтингових суперників. І хоча очну дуель "Шахтарю" Луческу програв із рахунком 0:3, він випереджає свою колишню команду на три очки.

У Лізі чемпіонів головною для "Динамо" буде домашня гра з "Ференцварошем". Саме ці команди, незалежно від результатів п'ятого туру, наступного тижня розіграють путівку до Ліги Європи. А в Турині можна і себе показати, і на Роналдо подивитися. Португалець у Києві не грав, не грав він і з "Беневенто" минулої суботи (1:1). Наразі "Стара Синьйора" посідає лише четверте місце в Серії А, відстаючи від першого на шість очок. Перебудова імені Андреа Пірло дається "Ювентусу" дуже важко, зараз у цієї команди цілком можна відбирати очки.

Андреа Пірло (головний тренер "Ювентуса"):

- Проти київського "Динамо" на поле вийдуть найкращі гравці, тому що всі ігри є важливими. В той же час Куадрадо і Данило отримають відпочинок, тому що вони багато грали останнім часом. Я зовсім не хвилююся через результат гри проти "Беневенто". Ми були зобов'язані перемагати, але погано провели кінцівку матчу, і суперник зміг досягти позитивного результату. Але таке буває, ми проаналізували гру, зробили висновки і спробуємо виправити помилки, допущені в тому матчі.

Не має бути жодних відмінностей між чемпіонатом і Лігою чемпіонів. Ми маємо проводити всі матчі однаково, тому що всі вони важливі і завжди є три очки, які можна забрати. Я не задоволений, тому що у нас були неоднозначні результати, але ми нова команда з новим тренером та іншим типом футболу, з недостатньою підготовкою. У нас було мало часу, щоб діяти узгоджено і краще пізнати один одного.

Коли ви не виграєте, виникають проблеми, а коли перемагаєте, ви на коні - так було завжди в історії футболу. Я звик до цього, я знаю, що ми робимо, і ми знаємо, у чому ми хочемо вдосконалюватися. І тільки час покаже, що ми будемо робити в майбутньому.

Мірча Луческу (головний тренер "Динамо"):

- Нас очікує складний поєдинок. "Ювентус" уже вийшов в 1/8 фіналу, але їм потрібні три очки, щоб в останньому турі поборотися з "Барселоною" за перше місце. А наш фінал відбудеться не в Турині. Це буде матч із "Ференцварошем". Для нас Ліга Європи була б непоганим результатом.

Я треную молоду команду. У Турині ми спробуємо запам'ятатися і проявити себе, але в голові у нас буде завдання в матчі з угорцями. Я не можу це заперечувати. Для нас честь грати на такому стадіоні, нехай і без уболівальників, але матч, у якому нам потрібно буде перемагати будь-якою ціною, відбудеться за тиждень.

У першому нашому матчі "Ювентус" справив гарне враження. Гра була рівною, але потім все вирішили індивідуальні дії. У таких великих командах, як "Ювентус", є по два склади. Ось чому я сказав, що наш суперник буде таким же сильним, хоч уже пройшов у плей-офф. Такі команди, як "Ювентус", "Барселона", створені для того, щоб весь час перемагати, особливо в Лізі чемпіонів.

"Ювентус" може виставити на гру два різних склади і при цьому нічого не зміниться. Зараз їм потрібно трохи часу, щоб зрозуміти ідеї Пірло, але я впевнений, що незабаром це станеться. Присутність у команді Кріштіану Роналду надихає інших гравців. Він надає величезну впевненість своїм партнерам, як будь-який великий чемпіон. Думаю, що "Ювентус" подолає тимчасові труднощі і продовжить своє домінування в Італії та Європі.


Ми у Viber!