0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Спрогнозуй 12 результатів і виграй 300 000 гривень! Прогноз на 135 тираж

За традицією основу п'ятничного тиражу «СП» складають другі дивізіони чемпіонатів Франції та Нідерландів. Цікаво, що у програмі представлені обидві команди, що посідають у цих лігах останні місця — «Орлеан» і «Дордрехт». У той же час слід уважніше придивитися до резервного складу амстердамського «Аякса» — лідера турнірної таблиці. До слова, беззаперечним лідером голландської Ередивізі теж є «Аякс».

У п'ятницю відбудуться перші матчі 1/16 фіналу Кубка Англії. На суд прогнозистів винесене протистояння представників Чемпіоншипа — «КПР» і «Шеффілд Уенсдей». Повертаючись до Франції, звертаємо увагу на зустріч «Ніцци» і «Ренна», який у нинішньому сезоні виглядає несподівано сильно. «Ренн» дещо підсів посеред осені, але кінцівку минулого року провів на одному диханні, завдяки чому вирвався на третє місце. А це, між іншим, зона Ліги чемпіонів.

Уже зараз зрозуміло, що з точки зору прогнозування тираж видався дуже непростим. Але де ви бачили, щоб заробити 300 000 гривен було легко? До речі, ми нарешті подолали зачаровану позначку в 290 000 гривень. Саме стільки вигравали власники трьох останніх джекпотів «СП». Бажаємо успішних ставок!


Ми у Viber!