0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Ліга чемпіонів: вакансій — 6, претендентів — 12. Прогноз на 042 тираж

1. АПОЄЛ — Аякс

Фаворит у цій парі очевидний, але на власному полі АПОЄЛ здатний завдати неприємностей багатьом, у тому числі і "Аяксу". Кіпріоти вже вибили двох суперників — чорногорську "Сутьєску" (1-0 на виїзді, 3-0 вдома) та азербайджанський "Карабах" (1-2 вдома, 2-0 на виїзді). У той же час уболівальникам "Аякса" довелося понервувати під час протистояння з грецьким ПАОКом (2-2 на виїзді, 3-2 вдома).

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-1

2014/15 (група ЛЧ)

0-4


2. ЛАСК — Брюгге

До кваліфікації Ліги чемпіонів ЛАСК пробився з другого місця в чемпіонаті Австрії. Здавалося, проти досвідченого "Базеля" цьому клубу нічого не світить, але австрійці здобули дві перемоги (2-1 на виїзді, 3-1 вдома). Тепер здається, що ЛАСКу нічого не світить проти "Брюгге", але це враження теж може виявитися оманливим. З бельгійцями ми добре знайомі завдяки київському "Динамо". Особливо протистояння з "Брюгге" запам'ятається Олександру Хацкевичу...


3. ЧФР — Славія Пр.

Поки "Славія" втягувалася в сезон через матчі національного чемпіонату, румуни пройшли трьох непростих суперників у Лізі чемпіонів. Спочатку вони вибили "Астану" (0-1 на виїзді, 3-1 вдома), потім відправили до Ліги Європи тель-авівський "Маккабі" (1-0 вдома, 2-2 на виїзді), а в третьому раунді несподівано обіграли " Селтик" (1-1 вдома, 4-3 на виїзді). Очевидно, що ЧФР перебуває у чудовій формі, тоді як про кондиції "Славії" судити важко.


4. Олімпіакос — Краснодар

"Олімпіакос" пройшов уже два відбіркових раунди, і все це завдяки міцній обороні. У чотирьох зіграних матчах пірейці не пропустили жодного м'яча. Спочатку вони пройшли чеську "Вікторію" (0-0 на виїзді, 4-0 вдома), потім виявилися сильнішими за турецький "Істанбул" (1-0 на виїзді, 2-0 вдома). А ось "Краснодар" став автором головної сенсації кваліфікації ЛЧ. Російський клуб вибив з розіграшу "Порту", причому сталося це після домашньої поразки у першій грі (0-1 вдома, 3-2 на виїзді).


5. Янг Бойз — Црвена Звєзда

Для чемпіона Швейцарії євросезон тільки починається, а ось "Црвена Звєзда" встигла позмагатися з трьома суперниками. Причому з кожним із них у сербів були проблеми. Спочатку вони пройшли литовську "Судуву" (0-0 на виїзді, 2-1 вдома), потім обіграли фінський ХІК (2-0 вдома, 1-2 на виїзді), а в третьому раунді після двох нічиїх по пенальті пройшли "Копенгаген" .

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

2-2

2004/05 (2 відб. ЛЧ)

0-3


6. Динамо Зг. — Русенборг

Загребські динамівці пройшли на одного суперника менше. Спочатку вони не помітили грузинський "Сабуртало" (2-0 на виїзді, 3-0 на вдома), потім засмутили Сергія Реброва і його "Ференцварош" (1-1 вдома, 4-0 на виїзді). "Русенборг" розім'явся на північноірландському "Лінфілді" (2-0 на виїзді, 4-0 вдома), вирвав перемогу у БАТЕ (1-2 на виїзді, 2-0 вдома) і двічі виграв у "Марибора" (по 3-1 ).


7. Астана — БАТЕ

А тепер настала черга невдах Ліги чемпіонів. Потрібно нагадати, що "Астана" постраждала від румунського ЧФР, а БАТЕ — від норвезького "Русенборга". Опинившись у Лізі Європи, команда Романа Григорчука із різницею 9-1 розгромила мальтійську "Валлетту", тоді як білоруси переграли боснійський "Сараєво" (2-1 на виїзді, 0-0 вдома).

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

2-0

2016/17 (раунд плей-офф ЛЄ)

2-2


8. Арарат — Дюделанж

А ці клуби вилетіли з Ліги чемпіонів уже в першому відбірковому раунді. "Арарат" поступився шведському АІКу, тоді як "Дюделанж" вибила мальтійська "Валлетта". У Лізі Європи "жертвами" чемпіона Вірменії стали "Лінкольн" і "Сабуртало", а ось чемпіон Люксембургу виявився сильнішим за "Шкендію" і "Нимме Калью".


9. удува — Ференцварош

Ці клуби покинули Лігу чемпіонів, але залишили в ній непогане враження. Особливо це стосується "Ференцвароша", який вибив "Лудогорець" і "Валлетту", але вилетів від загребського "Динамо". При цьому зустріч у столиці Хорватії завершилася внічию (1-1), а ось на своєму полі "Ференцварош" був розгромлений з рахунком 0-4. "Судува" постраждала від "Црвени Звєзди" (0-0 вдома, 1-2 на виїзді). Проте в Лізі Європи литовці виявилися причетними до однієї з головних сенсацій третього відбіркового раунду, двічі обігравши тель-авівський "Маккабі" (по 2-1).


10. Страсбур — Айнтрахт

У Лізі Європи "Страсбур" опинився завдяки перемозі в Кубку французької ліги. І вже пройшов два раунди з досить міцними опонентами. Першим був "Маккабі" з Хайфи (3-1 вдома, 1-2 на виїзді), другим — "Локомотив" із Пловдива (двічі по 1-0). У "Айнтрахта" суперники були простішими — естонська "Флора" (двічі по 2-1) і "Вадуц" із Ліхтенштейну (5-0 на виїзді, 1-0 вдома).


11. Брага — Спартак М.

Лише в понеділок відбулося головне московське дербі між "Спартаком" і ЦСКА, потім буде тривалий переліт до Португалії, і лише після цього настане час для першої зустрічі з "Брагою". За такої завантаженості гостьова перемога "червоно-білих" стане сенсацією. На попередній стадії вони пройшли швейцарський "Тун" (3-2 на виїзді, 2-1 вдома), тоді як "Брага" двічі виграла у данського "Брондбю" (4-2 на виїзді, 3-1 вдома).


12. Торино — Вулверхемптон

Мабуть, це центральна вивіска в раунді плей-офф Ліги Європи. На попередніх стадіях "Торино" не відчув проблем з угорським "Дебреценом" і солігорським "Шахтарем", тоді як "Вулверхемптон" у тренувальному режимі обіграв "Крузейдерс" і "Пюнік".


Автор анонса: Андрій ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!