0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
430 000 на трьох! Черговий джекпот у "Спортпрогнозі".

Чергового зірваного джекпоту в українському тото №1 довелося чекати довгих 19 тиражів. Безвиграшна серія для любителів "Спортпрогнозу" явно затягнулася, але з огляду на підвищену ігрову активність було зрозуміло, що джекпот довго не протримається. Час "ікс" настав у 322 тиражі, всі матчі якого проходили у п'ятницю, 16 жовтня. До цього моменту головний виграш "СП" збільшився до 430 000 гривень.

Відразу потрібно сказати про те, що 322 тираж обійшовся без гучних сенсацій і навіть дрібних несподіванок. Найскладнішим для прогнозування виявився результат жеребкування у парі "Хелмонд Спорт" - "Де Графсхап" (19% ставок). Через спалах коронавірусу в "Хелмонді" цей матч перенесли з 16 на 19 жовтня.

З іншого боку, показник "угадуваності" половини пар перевищив 50%. Серед них чотири матчі другого дивізіону чемпіонату Нідерландів і чергова перемога "Ференцвароша", що стала найпрогнозованішим результатом тиражу (70%). Команда Сергія Реброва продовжує демонструвати чудову форму і навряд чи стане легким суперником для київського "Динамо" в Лізі чемпіонів, яка стартує вже цього тижня.

А переможців у нас відразу троє, тому й джекпот довелося ділити на три частини. Один із них зробив ставку у Львові - в супермаркеті "Сільпо" на вул. Мазепи, 11. Він витратив на гру всього 10 гривень, але один із двох варіантів виявився стовідсотково точним! Цікаво, що в іншому варіанті не було жодного влучання. Виграш за чеком склав 143 333 гривні.

Двоє інших щасливчиків з інтернету - свої ставки вони зареєстрували прямо на нашому сайті. Це системи на 40 і 135 гривень відповідно. А далі починається найцікавіше. В обох випадках для дев'яти пар застосовані так звані "ординари", причому це одні й ті ж пари! А за допомогою систем були розписані такі матчі: "Арджеш" - "Астра", "Магдебург" - "Тюркгучу" і "Хелмонд Спорт" - "Де Графсхап". Та якщо один із інтернет-переможців використав для гри "систему на 2", то інший вирішив вдатися до "системи на 3". Розмір виграшів відрізняється саме з цієї причини - 144 245 гривень і 145 415 гривень.

Це вже чотирнадцятий джекпот, зірваний у "Спортпрогнозі" від початку року (загальна сума - 5 630 000 гривень). Однак найцікавіші футбольні події лише розпочинаються. Цього тижня стартують групові турніри Ліги чемпіонів і Ліги Європи, набирають обертів європейські топ-чемпіонати, зовсім скоро нас очікують вирішальні баталії в Лізі націй. Це означає, що зовсім скоро обов'язково будуть і нові зірвані джекпоти. Вітаємо всіх переможців!


Ми у Viber!