0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Вболівати за наших вигідно! Нова акція від "Спортпрогнозу".

Початок футбольної осені вийшов надзвичайно вдалим для нашої національної збірної. Після впевненої перемоги над Литвою вона зробила ще один крок назустріч Євро-2020. Але осінь — це не лише розбірки збірних, а й єврокубки. Вже у вівторок стартує груповий турнір Ліги чемпіонів, а в четвер на старт вийдуть учасники Ліги Європи.

У центрі уваги українських уболівальників опиняться "Шахтар", "Динамо" та "Олександрія". Суперниками "Шахтаря" стануть "Манчестер Сіті", "Аталанта" і загребське "Динамо". Кияни зіграють із "Копенгагеном", "Мальме" і "Лугано". "Олександрія" — з "Вольфсбургом", "Сент-Етьєном" і "Гентом".

А тепер найцікавіше. На час групових турнірів єврокубків "Спортпрогноз" оголошує про нову акцію для наших гравців. Починаючи з найближчого тиражу і до 12 грудня крок джекпоту збільшений втричі і тепер становить 30 000 гривень! Акція стартувала сьогодні і ми вже додали 30 000 гривень до джекпоту 055 тиражу. До його програми увійшли виключно матчі Ліги чемпіонів, а головний приз становить 290 000 гривень!

Але це ще не все. Акція поновиться в лютому 2020 року, коли єврокубки знову повернуться на авансцену. Причому крок джекпоту знаходиться у прямій залежності від того, скільки наших команд вийдуть до плей-офф. Ми додамо по 10 000 гривень за кожну з них! Якщо в лютому зіграє тільки один український клуб, крок джекпоту становитиме 20 000, якщо два — 30 000, якщо три — 40 000 гривень!

Залишається нагадати, що починаючи з червня стартовий джекпот головного українського тото збільшений до 250 000 гривень. Крім цього, тепер ставки на "Спортпрогноз" можна робити і в інтернеті. Чому б не спробувати прямо зараз?


Ми у Viber!