0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Стабільність від «Спортпрогнозу»: дев’ять місяців — дев’ять джекпотів!

Зовсім недавно був зірваний восьмий "спортпрогнозівський" джекпот у 2019 році, але чекати володаря дев'ятого довго не довелося. Він з'явився за підсумками 052 тиражу, складеного з матчів національних збірних. Цікаво, що наш переможець зареєстрував ставку на офіційному сайті МСЛ. Звідки він, ми наразі не знаємо, але це лише другий випадок, коли володарем джекпоту "СП" стає інтернет-прогнозист.

Отже, сума ставки склала 2880 гривень. Це система на 576 варіантів: 2 трійних, 6 двійних і 4 ординари. Системою на 3 були закриті такі пари: США - Уругвай і Казахстан (до 21) - Ізраїль (до 21). Подвійні результати використані для таких матчів: Україна - Нігерія (10), Угорщина - Словаччина (12), Латвія - Македонія (02), Чорногорія - Чехія (12), Албанія - Ісландія (12), Болгарія (до 21) - Росія ( до 21) (02). І нарешті, перемоги Ірландії, Аргентини, Бельгії та Словенії були вибиті одиночними пострілами. Загальна сума виграшу становить 307 430 гривень, що вказує на багатий урожай, зібраний за 11 і 10 угаданих результатів.

А тепер звернемо увагу на деталі. Україна вирвала нічию в матчі з Нігерією лише наприкінці зустрічі. Так само ірландці досягли переваги над болгарами. Збірна Словенії поступалася по ходу справи ізраїльтянам, але не лише зрівняла рахунок, а й забила переможний гол у компенсований час, причому зробив це Беньямін Вербич. Крім цього, переможець зробив правильний вибір у матчах, результати яких стали головними несподіванками тиражу. Так, збірна Словаччини здобула перемогу в Будапешті (19%), тоді як албанці в рідних стінах "перестріляли" ісландців (23%).

Очевидно, що в цьому тиражі нашого переможця супроводжувала неймовірна удача. Але по-іншому виграти джекпот, мабуть, неможливо. Та й у футболі без удачі особливо нічого не виграєш. До того ж, як то кажуть, хто не ризикує, той не п'є шампанське. Системна ставка майже на три тисячі гривень свідчить про надзвичайно серйозний підхід і про те, що цю удачу наш чемпіон заслужив. Тепер чекаємо, коли він вийде на зв'язок.


Ми у Viber!