0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Рекордний виграш в історії "Спортпрогнозу" — 713 640 гривень!

Тираж із порядковим номером 188 став лише четвертим після двомісячного простою. Було помітно, що любителі "Спортпрогнозу" скучили за футболом. Три попередніх тиражі ви провели дуже активно, а з четвертої спроби джекпот все-таки не встояв. Загалом він протримався цілих 30 тиражів і досяг майже рекордної позначки — 690 000 гривень! До колишнього рекорду не вистачило всього десяти тисяч, тобто одного тиражу...

Але рекорд все-таки відбувся. Справа в тому, що загальний виграш нашого переможця склав неймовірні 713 640 гривень! Так багато у "Спортпрогнозі" не вигравав ніхто і ніколи. Історична ставка зареєстрована в Бучі (Київська область). Розповімо про неї докладніше.

Це система вартістю 720 гривень: два "потрійних" ( "Фрайбург" — "Байєр", "Штутгарт" — "Гамбург"), чотири "подвійних" ( "Дармштадт" — "Гройтер Фюрт" (10), "Шльонськ" — " Ракув "(10),"Інджия"—"Спартак"(12),"Городея"—"Неман"(02)), а також шість"ординарів". У кількох парах майбутній переможець, як то кажуть, пройшов по лезу бритви. Зокрема, "Оснабрюк" відіграв у "Регенсбурга" відставання у два м'ячі. Крім цього, "Орхус" і "Шльонськ" були близькими до домашніх поразок, але в обох випадках господарі відігралися на 90-й хвилині.

Таким чином, у 2020 році зірвано вже п'ять "спортпрогнозівських" джекпотів на загальну суму 2 040 000 гривень! Наші вітання новому рекордсмену українського тото і чекаємо в гості для оформлення виграшу.


Ми у Viber!