0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Чому б не виграти у "Лестера"? Прогноз на 370 тираж

Після трьох поразок на старті ми майже "поховали" "Зорю", та минулого четверга вона несподівано перемогла в Афінах. І раптом з'ясувалося, що шанси у "Зорі" ще залишаються. Команді Віктора Скрипника потрібно вигравати обидва матчі, що залишилися, і сподіватися, що "Брага" втратить очки у столиці Греції.

Минулого тижня "Зоря" не тільки завдала поразки АЄКу, а ще розібралася з "Минаєм" у чемпіонаті України. Обом суперникам луганці відвантажили по три м'ячі, зберігши свої ворота "сухими". І все це - протягом чотирьох днів.

Від подібних результатів у виконанні "Зорі" ми вже трохи відвикли. Майже всю осінь підопічні Скрипника не грали, а мучилися, звикаючи жити без колишніх лідерів. Влітку команду покинули Чеберко, Михайличенко, Тимчик і Лєднєв, але ніхто навіть уявити не міг, що ці втрати будуть настільки болючими. На звільнені місця прийшли нові гравці, однак процес адаптації явно затягнувся. Це була зовсім не та "Зоря", яка зовсім нещодавно ледь не відібрала друге місце у київського "Динамо".

Тепер є відчуття, що Віктор Скрипник поступово виводить команду з піке, і найгірші дні для "Зорі" залишилися позаду. В цьому сенсі домашня гра з "Лестером" буде однією з вирішальних. Певною мірою "Зорі" пощастило, що "Лестер" уже вирішив свої проблеми в Лізі Європи, набравши 10 очок із 12-ти можливих. Маючи в кишені гарантоване місце в плей-офф, Брендан Роджерс точно не привезе до Запоріжжя найсильніший склад.

Якщо "Зоря" свій матч чемпіонату провела в неділю, до того ж починався він о 14:00, то "Лестер" приймав "Фулхем" у понеділок увечері і поступився за рахунком 1:2. Ну а далі - виснажливий переліт, незнайоме місто, неприємна погода, а також двогодинна різниця в часі. Інша справа, що ті резервісти, яким Роджерс довірить місце в стартовому складі, теж захочуть себе проявити, як це зробили резервісти "Барселони" в Києві. Втім, аргументи на користь "Зорі" виглядають досить переконливо, і ми чекаємо від неї чергового успішного матчу.

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!