0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сульшер vs Тухель: битва за роботу! Прогноз на 369 тираж

Після донецького "Шахтаря" свій матч п'ятого туру ЛЧ зіграє київське "Динамо". Втім, місця для поєдинку "Ювентус" - "Динамо" у програмі 369 тиражу не знайшлося. Як сказав Мірча Луческу, головною для "Динамо" буде домашня гра з "Ференцварошем". А в Турині можна і себе показати, і на Роналдо подивитися. Португалець у Києві не грав, не грав він і проти "Беневенто" минулої суботи (1:1). Перебудова імені Андреа Пірло дається "Старій Синьйорі" дуже важко. Здається, наразі у цього "Ювентуса" цілком можна відбирати очки...

Головною подією тиражу стане протистояння "МЮ" і "ПСЖ". Разом із "Лейпцигом" ці клуби змагаються за вихід із групи, і наразі існує чимало варіантів подальших подій. Очевидно, що парижанам категорично не можна програвати. В такому разі їхні шанси на плей-офф зведуться до мінімуму, як і шанси Томаса Тухеля втриматися на своєму нинішньому посту. Але якщо з групи не зможе вийти "МЮ", питання від керівництва виникнуть вже до Сульшера. Загалом, під загрозою відставки зараз перебувають обидва тренера.

Однією з центральних фігур на "Олд Траффорд" буде Еділсон Кавані. Зовсім недавно уругваєць змінив паризьку прописку на манчестерську, причому в "ПСЖ" його списали за непотрібністю. На новому місці певний час він витратив на адаптацію. Але минулої неділі саме Кавані вніс вирішальний внесок у перемогу своєї команди над "Саутгемптоном". "Манкуніанці" програли перший тайм із рахунком 0:2, Кавані вийшов на поле після перерви, спочатку зробив гольову на Фернандеша, а потім двічі відзначився сам. "Камбек" у виконанні "МЮ" цілком можна назвати ім'ям Кавані.

Перше місце в групі Е розіграють "Севілья" і "Челсі". В їхньому активі по 10 очок, очна суперечка на "Стемфорд Бридж" обійшлося без забитих голів. Якщо Лемпарду важлива перемога у групі, в Іспанії його влаштує будь-яка результативна нічия. І тут же "Краснодар" і "Ренн" ведуть боротьбу за путівку в Лігу Європи. Обидві команди набрали по одному балу, їхнє протистояння у Франції завершилося внічию (1:1).

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!