0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Де опиниться Зінченко? Прогноз на 297 тираж

Завершальним матчем другого туру чемпіонату Англії стане протистояння "Вулверхемптона" і "Манчестер Сіті". На старті "вовки" впевнено розібралися з "Шеффілд Юнайтед" (2:0), відправивши два м'ячі у ворота суперника у перші десять хвилин. Цікаво, що цей матч теж був винесений на понеділок.

Як і раніше, у повному порядку кращий бомбардир "Вулверхемптона" Рауль Хіменес. Головне для наставника господарів, щоб він залишився в команді. Інтерес до 29-річного мексиканця проявляють чимало грандів, у тому числі "Манчестер Сіті". Але потенційних покупців стримує солідне число, вказане на ціннику.

Для "городян" новий сезон розпочинається зі старими задачами. Хосеп Гвардьола прагне перемогти у двох турнірах - Лізі чемпіонів і чемпіонаті Англії. У нашого Олександра Зінченка було недостатньо ігрової практики в минулому сезоні, а якщо Гвардьола придбає нового лівого захисника, її стане ще менше. Зараз знову поновилися чутки про інтерес до Зінченка зі сторони "Наполі". Якщо до стану "городян" перейде захисник неаполітанців Кулібалі, Зінченко може послідувати у зворотному напрямку.

Якщо вірити бельгійській пресі, український форвард Олександр Філіппов може стати новачком "Сент-Трюйдена". Середняк чемпіонату Бельгії шукає посилення атакуючої ланки, і кращий бомбардир "Десни" йому цілком підходить. А поки що "Сент-Трюйден" зіграє проти "Серкль-Брюгге" на полі суперника. До слова, свого часу саме "Сент-Трюйден" став першим бельгійським клубом Романа Безуса, після чого півзахисник збірної України перейшов у "Гент".

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!