0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Чому Фонсека не затримається в "Ромі"? Прогноз на 295 тираж

Нарешті ми можемо говорити про те, що всі європейські топ-чемпіонати вийшли на старт. Останніми це зробили італійська Серія А та німецька Бундесліга.

Спочатку поговоримо про "Рому", поєдинок за участю якої представлений у суботньому тиражі "СП". Римлянам буде досить складно поліпшити результат минулого сезону (5 місце). Влітку у "Роми" знову змінився власник. Американські мільярдери, що придбали клуб, дуже амбітні, але далі гучних заяв справа поки що не йде.

Команду й надалі тренуватиме Пауло Фонсека, але навряд чи його можна назвати тренером для великих задач. Майже напевно найближчим часом "Рома" залишиться без Джеко - свого капітана і найкращого бомбардира останніх років. Боснієць ось-ось перейде в "Ювентус", Флоренці вже переїхав у "ПСЖ", Коларов став гравцем "Інтера", а Дзаньоло знову серйозно травмувався. Наш прогноз досить категоричний: "Рома" не виграє у "Верони", а Фонсеку буде звільнено задовго до завершення сезону.

У стартовому турі чемпіонату Німеччини "Вердер" зустрінеться з "Гертою". Бременці ледь не вилетіли за підсумками минулого сезону, а у берлінців несподівано завелися багаті власники, які хочуть підняти столичний клуб до рівня німецьких грандів. Подивимося, що у них вийде...

"Ренн" і "Монако" - ситуативні лідери чемпіонату Франції. Вони скористалися стартовою пробуксовкою "ПСЖ" і несподівано піднялися на вершину турнірної таблиці. Тепер необхідно там затриматися, а для цього потрібно вигравати у прямого конкурента. "Ренн" минулого літа втримав Едуардо Камавінгу - одного з найперспективніших півзахисників Європи. А "Монако" отримав нового тренера - екс-наставника "Баварії" Ніко Ковача.

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!