0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Перший промах Луческу

Між першим і другим турами чемпіонату України минуло майже три тижні. Багатьом командам це не сподобалося, але змінити календар уже неможливо. "Азарт" підбиває підсумки другого туру.

"Динамо" і "Десна" грали першими - їхня зустріч відбулася у п'ятницю. Від самого початку гості були у виграшному становищі, адже в їхньому складі майже немає збірників. У той же час Мірча Луческу зібрав команду буквально за пару днів до матчу. Плюс у "Динамо" залишається багато травмованих. При Луческу кияни ще жодного разу не зіграли в оптимальному складі. І зіграють ще нескоро...

Перед "Динамо" стояло два завдання: перемогти малою кров'ю, щоб зберегти сили на кваліфікацію Ліги чемпіонів, і уникнути нових травм. Жодного з них динамівці не виконали. Обіграти "Десну" не вдалося, а в клубному лазареті з'явився новий пацієнт - Олександр Тимчик.

Тепер перед грою з АЗ у "Динамо" майже шокові проблеми в обороні. Тимчика замінив 18-річний Забарний, Миколенко вимушено діяв у центрі, а Караваєв - зліва. Практично всі динамівські захисники виступали на нерідних позиціях. А тут ще в нападі мало що виходило. У підсумку "Динамо" втратило перші очки при Луческу, а настрій перед АЗ дуже тривожний.

Серед інших подій туру відзначаємо другу поразку луганської "Зорі". На старті вона поступилася "Десні" (1:3), тепер мінімально програла "Маріуполю". Втрата трьох основних захисників (Михайличенка, Тимчика і Чеберка) дається взнаки, а численні новачки лише звикають до вимог Віктора Скрипника. Та й сам головний тренер влітку ледь не покинув команду - його перехід у "Дніпро-1" зірвався в останній момент. З огляду на те, що в наступному турі доведеться грати проти "Шахтаря", "Зоря" ризикує надовго застрягти у підвалі турнірної таблиці.

А тим часом у лідери несподівано вирвалася "Ворскла", яка на старті обіграла двох новачків. Першу перемогу на новому рівні здобув "Минай". Непогану розминку перед єврокубковим дебютом провів "Колос". У першому матчі на новому стадіоні підопічні Руслана Костишина розгромили "Львів", але єврокубковий суперник значно серйозніший, до того ж доведеться грати на виїзді. Вже в четвер "Колос" позмагається з грецьким "Арісом" у рамках кваліфікації Ліги Європи.

У кожному із зіграних турів не відбулося по одному матчу. Спочатку коронавірус був виявлений у "Львові", потім - у "Русі". Але найближчим часом ситуація з переносами має покращитися. Минулого тижня УЄФА опублікував нові рекомендації щодо проведення футбольних змагань на час пандемії коронавірусу. Як і раніше, Інфіковані футболісти зобов'язані відправитися на самоізоляцію, проте на розклад матчів це не впливатиме. Якщо клуб спроможний внести до заявки 14 здорових футболістів, матч має відбутися.

Чемпіонат України, 2 тур

Динамо - Десна 0:0

Дніпро-1 - Олімпік 1:3

Колос - Львів 4:0

Минай - Олександрія 1:0

Зоря - Маріуполь 0:1

Ворскла - Інгулець 2:0

Рух - Шахтар не відбувся


Ми у Viber!