0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Перша ліга: розв'язка близько. Прогноз на 244 тираж

Пропонуємо до вашої уваги 244 тираж лотереї "Спортпрогноз", усі матчі якого відбудуться в четвер. Прийом ставок - до 18:40. А вже за п'ять хвилин розпочнеться фінал Кубка Швеції між "Гетеборгом" і "Мальме". У чемпіонаті суперники знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці, тому статус фаворита належить номінальним гостям. Втім, це фінал, де може трапитися будь-що і де навіть для лідерів не існує жодних гарантій.

Але Швеція від нас дуже далеко, а в Україні відбуваються не менш цікаві події. Прем'єр-ліга вже фінішувала, однак у першій лізі всі крапки над "і" ще не розставлені. Зокрема, за чотири тури до фінішу претендентів на підвищення в класі значно більше трьох. Саме стільки путівок в УПЛ передбачено регламентом турніру.

Після 26-ти турів перше місце посідає "Інгулець", проте втриматися на вершині значно складніше, ніж туди потрапити. У нинішнього лідера чимало переслідувачів, серед яких і "Оболонь". "Пивовари" йдуть сьомими, але вони, як і раніше, залишаються в грі. Якщо столична команда не втрачатиме очок на фінішній прямій, цілком може замахнутися на місце в топ-3.

Досі не відомий двадцятий учасник АПЛ в наступному сезоні. У четвер визначиться пара команд, які в очному протистоянні розіграють вакантне місце. Зокрема, "Фулхем" виграв у "Кардиффа" на його полі з рахунком 2:0 і дуже близький до того, щоб стати одним із фіналістів. "Дачники" вийдуть у статусі фаворита і на домашню зустріч із валлійцями, але перемагати вдруге їм зовсім не обов'язково.

Також у четвер відбудеться передостанній тур у другому дивізіоні чемпіонату Швейцарії. "Лозанна" майже завоювала путівку в еліту, але для спокійного фінішу їй потрібне одне очко в дербі. Буквально на фінішній прямій "Вадуц" несподівано випередив "Грассхопперс" і вирвався на друге місце. Всьому виною сенсаційна поразка "коників" від "Віля" з рахунком 2:3, на яку було зроблено трохи більше 6% ставок. Для "Спортпрогнозу" це друга сенсація липня, третя сенсація літа і сьома сенсація 2020 року.

Бажаємо, щоб у 244 тиражі сенсації оминули вас стороною.


Ми у Viber!