0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Битва за Кубок! Прогноз на 223 тираж

Центральною подією футбольної середи стане вирішальний матч за Кубок України. Претендентів на почесний трофей двоє - київське "Динамо" і полтавська "Ворскла". Зустріч відбудеться в Харкові, хоча спочатку її проведення було заплановане в Тернополі, а згодом фінал перенесли до Львова. Переможець автоматично потрапляє до групового турніру Ліги Європи, хоча "Динамо" все ще мріє про Лігу чемпіонів.

Хто є фаворитом, зайвий раз говорити не варто. Точно так не варто нагадувати, що у фіналі може трапитися будь-що. Одного разу "Ворскла" вже створила сенсацію у фіналі, коли в 2009 році обіграла "Шахтар". Тоді полтавську команду очолював Микола Павлов.

Зараз у неї значно  молодший, але не менш амбітний наставник. У Юрія Максимова славне динамівське минуле, але тепер він мріє вписати ще одну переможну сторінку в історію "Ворскли".

До слова, "Ворскла" зіграє у фіналі саме завдяки неординарному рішенням Максимова. Коли півфінальна зустріч проти "Маріуполя" наближалася до нічийного кінця, а серія пенальті була неминучою, він випустив на поле юного голкіпера Павла Ісенка. І той став справжнім героєм, зробивши кілька "сейвів". Максимов пообіцяв, що випустить хлопця і на серію пенальті проти "Динамо", але до неї полтавцям потрібно витримати 120 хвилин ігрового часу. Залишається додати, що 21 липня Павлу Ісенку виповниться 17 років...

Цікаво, що саме вік своїх підопічних Максимов вважає головною проблемою "Ворскли". За його словами, одній половині гравців ще немає двадцяти, тоді як іншій - уже за тридцять. У "Динамо" немає проблем з віком, проте вистачає інших труднощів. Схоже, гравці і тренерський штаб "Ворскли" готові провести головний матч свого життя, щоб ними скористатися.

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!