0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
"Мілан" до "Ювентуса" готовий! Прогноз на 222 тираж

У програмі 222 тиражу виділяються два матчі. Головна афіша — класичне протистояння "Мілана" і "Ювентуса" в чемпіонаті Італії. Щоправда, навіть про найменшу конкуренцію нині не йдеться, адже "червоно-чорні" відстають від "чорно-білих" на цілу вічність. "Ювентус" упевнено очолює турнірну таблицю і швидко наближається до дев'ятого поспіль чемпіонства. А "Мілан" непогано виглядає після відновлення сезону, однак посідає лише сьоме місце.

Втім, втриматися проти туринців в окремій зустрічі господарі цілком здатні. "Мілан" додав останнім часом, обіграв обидва римських клуби із загальним рахунком 5:0, а в недавньому півфіналі Кубка Італії двічі зіграв з "Ювентусом" внічию і вилетів лише тому, що не зміг забити на виїзді. В той же час підопічні Саррі випереджають найближчого переслідувача вже на сім очок, тому право на помилку у них є.

Поступово додає і лондонський "Арсенал". Мікель Артета затіяв велику перебудову з прицілом на майбутнє. Особливо видозмінилася атакуюча лінія "канонірів", де на провідні ролі поступово виходить молодь. У попередньому турі лондонці перемогли на полі "Вулверхемптона" (2:0) і наблизилися до групи лідерів. "Арсенал" спробує розвинути успіх у зустрічі з "Лестером", який дуже довго запрягав після карантину, але в суботу нарешті здобув перемогу. Підопічні Роджерса розгромили "Кристал Пелас" (3:0) і зміцнили свої позиції в топ-4. Але в  будь-якому разі кінцівка для "Лестера" обіцяє бути спекотною.

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!