0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Моуріньо vs Анчелотті: як у старі добрі часи. Прогноз на 221 тираж

Понеділок — день важкий, але він подарує відразу кілька захоплюючих футбольних подій. Найбільш статусне серед них — протистояння "Тоттенхема" та "Евертона" в чемпіонаті Англії. Насамперед це дуель двох знаменитих наставників, кращі роки яких вже позаду. Жозе Моуріньо і Карло Анчелотті знову зіграють один проти одного, ось тільки їхні команди нині на других ролях. "Тоттенхем" іде десятим, випереджаючи "Евертон" лише на одне очко.

Також у понеділок визначаться фіналісти плей-офф англійської Ліги 1. Точніше, один фіналіст уже відомий на 99%. Футболістам "Уїкомба" потрібно сильно постаратися, щоб втратити перевагу в три м'ячі над "Флітвудом", здобуту на полі суперника (4:1). А ось "Оксфорд" і "Портсмут" у першій грі переможця не виявили (1:1).

Ще цікавіше в Німеччині. У понеділок визначиться останній учасник Бундесліги в сезоні-2020/21. У перехідних матчах стосунки з'ясовують "Хайденхайм" і "Вердер", який буквально дивом не вилетів напряму. Чотири дні тому суперники розійшлися миром у Бремені (0:0), але сьогодні обов'язково буде один переможець і один невдаха.

А в чемпіонаті Іспанії "Реал Сосьєдад" після довгоочікуваної перемоги над "Еспаньолом" відправиться в гості до "Леванте". До цього команда з Сан-Себастьяна зазнала чотирьох поразок поспіль, а після карантину здобула одне очко в п'яти турах. Цілком можливо, тепер справи басків підуть значно краще, але до зони Ліги чемпіонів їм уже не дотягнутися.

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!