0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Михайличенко: друге місце чи відставка? Прогноз на 219 тираж

Це буде останнє українське "класико" в сезоні-2019/20. З турнірної точки зору матч цікавий лише для динамівців, що продовжують боротьбу за друге місце. Відрив киян від "Зорі" становить два очки, від "Десни" — на одне очко більше. І якщо "Динамо" не виграє у "Шахтаря", вихід до  ЛЧ-2020/21 опиниться під великим питанням.

У попередньому турі підопічні Михайличенка поступилися "Десні" в Чернігові (2:3), до цього ледь виграли у "Колоса" (2:1). В який футбол намагається грати команда, не розуміє ніхто. "Динамо" не прогресує, футболісти не розвиваються, а Михайличенко не здатний змінити ситуацію. Якщо "Динамо" фінішує нижче другого місця, йому буде складно втриматися у своєму кріслі.

А тим часом "Шахтар" знову став чемпіоном з великим відривом від переслідувачів. Для Луїша Каштру це перший титул у тренерській кар'єрі. За словами португальця, в останніх матчах сезону свій шанс отримає донецька молодь. Втім, радіти киянам не варто. Насамперед тому, що проти суперників такого рівня вони самі мало на що здатні. Крім цього, гравці, що отримали свій шанс у "Шахтарі", намагаються їм скористатися з усіх сил.

У чемпіонаті Італії "Лаціо" продовжує переслідувати "Ювентус". Однак шанси його наздогнати надзвичайно малі. А в чемпіонаті Англії у "Арсенала" буде остання можливість повернутися до боротьби за Лігу чемпіонів. Для цього потрібно вигравати у прямого конкурента, який у турнірній таблиці знаходиться вище і проводить сезон значно стабільніше.

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!