0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Великі розбірки маленьких команд. Прогноз на 218 тираж

Мабуть, це найскладніший тираж на цьому тижні. У ньому відсутні матчі топ-чемпіонатів, немає популярних команд, проте є можливість зірвати джекпот. Якщо в четвер ніхто не вгадає 12 результатів, джекпот п'ятничного тиражу складатиме 390 000 гривень.

Відкриває програму протистояння "Чарльтона" і "Міллуолла" в англійському Чемпіоншипі. У цій парі немає фаворита, хоча гості знаходяться в таблиці трохи вище. З іншого боку, над господарями досі тяжіє загроза вильоту, що тільки додає їм мотивації. За всіма параметрами це матч на три результати. А якщо прагнете заощадити, ставте на нічию.

"Денізліспор" і "Газіантеп" — це середняки чемпіонату Туреччини, а ще вони є сусідами по турнірній таблиці. У свою чергу "Есб'єрг" і "Хорсенс" виступають у плей-офф чемпіонату Данії для команд із нижньої частини таблиці. У своїй групі "Есб'єрг" посідає останнє місце, а "Хорсенс" іде на першому.

Дуже спекотною обіцяє бути кінцівка чемпіонату в Сегунді. "Сарагоса" претендує на прямий вихід в еліту, але останнім часом вона дуже часто втрачає очки. "Жирона" теж знаходиться у верхній частині таблиці, претендуючи на місце в плей-офф.

На дві третини 218 тираж складається з матчів італійської Серії Б. У центральному поєдинку "Кротоне" зіграє проти "Беневенто". Це лідери турніру, але їхнє становище зовсім різне. "Беневенто" за результатами попереднього туру гарантував собі вихід до Серії А, а ось у "Кротоне" вся боротьба ще попереду. Конкуренція за 2-3 місця надзвичайно серйозна, охочих підвищитися в класі дуже багато. Оскільки "Беневенто" своє завдання вже виконав, шанси господарів на перемогу значно вищі.

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!