0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Гравці "Барси" проти Сетьєна? Прогноз на 215 тираж

Вихідні пролетіли непомітно, перший місяць літа теж лишився позаду. Але футболу не стає менше, тому "Спортпрогноз" продовжує своє життя у щоденному режимі. Джекпот 215 тиражу — 360 000 гривень!

Головна подія футбольного вівторка — протистояння "Барселони" та "Атлетико" в іспанській Примері. Після відновлення сезону "Барса" встигла втратити лідерство, її відставання від "Реала" становить два очки. У попередньому турі каталонці не змогли обіграти "Сельту" (2:2), після чого атмосфера в роздягальні зовсім зіпсувалася.

Якщо вірити іспанській пресі, гравці незадоволені методами роботи Кіке Сетьєна. Пишуть навіть про те, що "зміна влади" в "Барсі" може відбутися найближчим часом. До слова, днями змінилися наставники в "Бетисі", "Еспаньолі" та "Валенсії".

У свою чергу "Атлетико" після карантину встиг повернутися до топ-4. Більш того, позиціям "матрасників" ніхто не загрожує, вони спокійно готуються до Ліги чемпіонів. В такому стані підопічні Сімеоне можуть ще більше насолити "Барселоні", ситуація довкола якої максимально напружена.

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!