0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Мілевський готує реванш. Прогноз на 186 тираж

Футбол без глядачів на трибунах викликає досить неоднозначну реакцію, але це безперечно краще, ніж відсутність футболу взагалі. Зараз у центрі уваги знаходиться чемпіонат Німеччини, який раніше інших "топів" наважився вийти з карантину. Перший тур після двомісячної паузи відбувся на минулих вихідних, а тепер на носі тур із порядковим номером 27. Саме він став основою для чергового тиражу "СП".

Найцікавішим для українських уболівальників стане протистояння "Вольфсбурга" і дортмундської "Борусії". У "Борусії" історично чимало шанувальників на пострадянському просторі, а "Вольфсбург" є суперником "Шахтаря" в 1/8 фіналу Ліги Європи. Минулої суботи дортмундці розгромили "Шальке" з рахунком 4:0, але їхнє відставання від "Баварії", як і раніше, становить чотири очки. Щоб скоротити його до мінімуму, потрібно перемагати мюнхенців наступного вівторка. Але це буде потім, а зараз "Борусія" спробує здолати "Вольфсбург", який у попередньому турі дотиснув "Аугсбург" на останніх хвилинах (2:1).

А якщо не враховувати український інтерес, то центральною подією загалом стане двобій між "Борусією" з Менхенгладбаха та леверкузенським "Байєром". Ці команди ведуть відчайдушну боротьбу за вихід до топ-4, тобто за путівку в Лігу чемпіонів. Наразі гладбахці випереджають "фармацевтів" на два очки, а між ними перебуває "Лейпциг". У першому "посткарантинному" турі обидва суперники вдало зіграли на виїзді: "Борусія" обіграла "Айнтрахт" (3:1), а "Байєр" не залишив шансів "Вердеру" (4:1).

Шанси "Падерборна" зберегти прописку в еліті тануть на очах, але наразі вони залишаються. Минулої суботи новачок Бундесліги встояв проти "Фортуни" у Дюссельдорфі (0:0), а тепер спробує набрати три очки. У свою чергу "Хоффенхайму" потрібна реабілітація після домашнього фіаско у грі з берлінською "Гертою" (0:3).

Серед матчів другої бундесліги чимало пар на три результати. Виняток — протистояння "Гамбурга" та "Армінії". На сьогоднішній день це лідери турніру, але шанси господарів котируються значно вище. Точно так знавці німецького футболу віддають перевагу "Дармштадту" у поєдинку проти "Санкт-Паулі".

Не обійшовся 186 тираж і без білоруської присутності. Насамперед це фінал національного Кубка, в якому БАТЕ зіграє проти брестського "Динамо". Нещодавно динамівці вперше стали чемпіонами країни, але в новому сезоні вони плетуться в середині таблиці. А ось БАТЕ після слабкого старту захопив лідерство, а в середу впевнено виграв у чинного чемпіона в Бресті (3:1). "Динамо" не допоміг навіть гол Артема Мілевського. Схоже, будь-який результат, окрім перемоги БАТЕ в основний час, стане несподіванкою.

В рамках чемпіонату мінське "Динамо" зіграє проти "Вітебська" на полі суперника. Мінчани теж стартували вкрай невпевнено, наслідком чого стала заміна на тренерському містку. Новим наставником "Динамо" призначений наш старий знайомий Леонід Кучук, від якого чекають швидкого повернення до групи лідерів. Інша справа, що Кучук ніколи не був тренером-спринтером, він завжди вибудовував свої команди поступово.

І нарешті РЦОР БГУ — головне відкриття білоруського сезону. Зіграна вже третину чемпіонату, а цей клуб все ще тримається на третьому місці. Позаду всі місцеві гранди, за винятком БАТЕ. Минулого туру РЦОР БГУ підніс чергову сенсацію, обігравши Брестське "Динамо" з рахунком 2:1.

Джекпот 186 тиражу — 670 000 гривень. Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!