0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
"Спортпрогноз" повертається! Виграй 660 000 гривень у 185 тиражі!

З того часу, коли відбувся розіграш попереднього тиражу «СП», минуло майже два місяці. Починаючи з другої половини березня, футбольне життя зупинилася практично скрізь, за винятком Білорусі, Туркменістану, Бурунді і Нікарагуа...

І тільки зараз футбол почав подавати ознаки життя. Минулого тижня стартували чемпіонати Південної Кореї і Фарерських островів, а тепер дійшла черга і до Німеччини. Рестарт бундесліги переносився кілька разів, після чого було затверджено остаточну дату відновлення німецького сезону — 16 травня.

Ясна річ, що зараз на Німеччину дивляться всі. Якщо у німців вийде, їхній приклад наслідують інші. Про плани відновити турніри до кінця травня вже оголосили Австрія, Швейцарія, Чехія, Польща та Угорщина. Що стосується топ-чемпіонатів, то італійці, іспанці та англійці орієнтуються на 12 червня, а ось французи, як і Бельгія з Нідерландами, завершили сезон достроково.

Разом із чемпіонатом Німеччини на футбольну авансцену повертається і «Спортпрогноз». Найближчими вихідними відбудеться тираж із порядковим номером 185. Якщо німецький рестарт обійдеться без катаклізмів, ми плануємо розіграш тиражів на регулярній основі. Звісно, наразі рано говорити про щоденний графік, як це було в докарантинні часи, але проведення одного-двох тиражів щотижня — цілком реальний сценарій.

Джекпот 185 тиражу — 660 000 гривень! На цій позначці ми зупинилися в березні, коли «Спортпрогноз» пішов на вимушену перерву. Це дуже близько до рекордного джекпоту в історії українського тото. Як відомо, у липні 2018 року гравець із Бахмута виграв 700 000 гривень!

І найголовніше питання, що цікавить любителів «СП» — де зробити ставку? Разом із пом’якшенням карантину поновлять роботу і точки продажу лотерей, а зараз найзручнішим і найдоступнішим місцем залишається офіційний сайт МСЛ. Бажаємо вдалих ставок і будьте здорові!


Ми у Viber!