0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Туреччина та Південна Америка представляють. Прогноз на 183 тираж

Із новин на нашому сайті ви вже знаєте, що після 183 тиражу «Спортпрогноз» візьме паузу. Як довго вона триватиме, наразі не знає ніхто. У вівторок на екстреному засіданні УЄФА вирішуватиметься доля європейського сезону. Якщо його зупинять, багато що залежатиме від розвитку подій у Південній Америці, де вже зупинили Кубок Лібертадорес і загальнонаціональні змагання в Бразилії.

Але це буде завтра, а сьогодні є можливість «замахнутися» на 640 000 гривень, що стоять на кону у 183 тиражі. Найголовніше, що станом на дану хвилину всі матчі тиражу мають відбутися вчасно.

На суд любителів футбольних прогнозів запропоновані чотири матчі з двох дивізіонів турецького чемпіонату. Туреччина — одна з небагатьох європейських країн, що продовжує грати у футбол. Крім неї, про зупинку своїх чемпіонатів ще не оголосили Україна, Угорщина, Сербія, Росія і Білорусь...

Також у програмі тиражу два матчі чемпіонату Чилі, три поєдинки другого дивізіону чемпіонату Аргентини і матчі Кубка аргентинської Суперліги. Бажаємо успішних ставок!


Ми у Viber!