0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
«Вовки» проти «лисиць» і Сімеоне перед «Ліверпулем». Прогноз на 153 тираж

Буквально тиждень тому, теж у п'ятничному тиражі, був зірваний третій «спортпрогнозівський» джекпот у 2020 році. Тоді гравець із Хмільника заробив на футболі 420 000 гривень!

А сьогодні у «Спортпрогнозі» можна виграти 300 000 гривень, що теж зовсім непогано. У найбільш афішній парі зійдуться майбутні учасники 1/8 фіналу Ліги чемпіонів — «Валенсія» і «Атлетико». Сезон на внутрішній арені для цих клубів складається не кращим чином. Вони занадто рано вилетіли з Кубка Іспанії, місце в топ-4 теж під загрозою. Обидві команди мають потребу в очках і цілком можуть поділити їх між собою.

Менш привабливо виглядає протистояння «Вулверхемптона» і «Лестера». «Лисиці» впевнено тримають третє місце, і навіть травма Джеймі Варді їм особливо не заважає. А «Вулверхемптон» знаходиться у групі команд, що переслідують «Челсі» з надією відібрати у лондонців путівку в Лігу чемпіонів. Чим увінчаються ці перегони, дізнаємося в травні.

Продовжує лихоманити «Монако», і навіть з приходом нового тренера в цьому сенсі нічого не змінилося. Іноді навіть виникає питання: а навіщо було міняти Жардима на Морено? Зараз для «монегасків» небезпечний будь-який суперник. Стабільний і міцний «Монпельє» — в тому числі.

Звертаємо увагу на «реінкарнацію» «Депортиво» в іспанській Сегунді. Цілих півроку ця команда була головним невдахою турніру, її становище здавалося безнадійним. Але взимку галісійців ніби підмінили і вони стрімко понеслися вгору. Сьогоднішній «Депортиво» — міцний середняк Сегунди, а за грою і результатами останнім часом — одна з найкращих її команд. Ризикнемо припустити, що «Жирона» відправиться додому з порожніми руками.

Нагадуємо, що джекпот 153 тиражу — 300 000 гривень. Бажаємо успішних ставок!


Ми у Viber!