0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Мільйон на трьох! У «Спортпрогнозі» зірваний черговий джекпот.

Отже, джекпот у лотереї "Спортпрогноз" протримався 17 тиражів. І лише з 18-ї спроби одному з гравців вдалося безпомилково спрогнозувати результати 12-ти пар. Причому йдеться про далеко не найлегші матчі. Як відомо, основу п'ятничних тиражів "СП" складають другі дивізіони чемпіонатів Франції і Нідерландів, а цього разу до них приєдналася друга бундесліга.

Головною несподіванкою стала нічия між "Гентом" і "Андерлехтом", на яку було зроблено 15% ставок. Схоже, футболісти "Гента" більше не думають про боротьбу за чемпіонство і зосередилися на збереженні другого місця. Воно теж дає перепустку до Ліги чемпіонів і обіцяє непоганий прибуток. А для "Андерлехта" цей сезон безпрецедентно провальний. Він залишиться таким навіть у тому разі, якщо команда якимось дивом фінішує в топ-6.

Дуже непростими для прогнозування виявилися обидва результати в другій бундеслізі, а також розгромні перемоги "Неймегена" і "Ден Босха", які на двох забили 12 голів. Усі чотири результати вмістилися в умовний коридор від 21 до 26 відсотків.

Разом з тим, вистачало в тиражі і передбачуваних пар. Очікувано програли обидва голландських аутсайдери, уникли невимушених втрат "Клермон" і "Алавес". І навіть нічия між "Родезом" і "Нансі" зібрала 48% ставок, що дуже багато для мирного результату.

І всі ці результати в блискучому стилі спрогнозував гравець із Хмільника (Вінницька область). Він зареєстрував ставку на 2560 гривень. Це система з дев'яти «подвійних» і трьох «ординарів». Наш переможець не сумнівався в перемогах «Боавішти», «Ексельсіора» і «Алмере Сіті», а для інших пар застосував «систему на 2». Цікаво, що у п'яти з дев'яти «подвійних» виключався нічийний результат.

Таким чином, зірваний уже третій "спортпрогнозівський" джекпот у 2020 році. Загальний виграш по чеку склав 443 265 гривень. Потрібно нагадати, що в січні було зірвано ще два джекпоти— по 290 000 гривень кожний. Якщо скласти три джекпоти разом, то вийде рівно мільйон! Наші вітання всім переможцям, а щасливчика зі Хмільника чекаємо в гості для оформлення виграшу.


Ми у Viber!