0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Закономірність від «Спортпрогнозу»: п’ять тиражів — один джекпот!

У більшості випадків власником «спортпрогнозівського» джекпоту стає один гравець. Але тираж із порядковим номером 129 перекреслив усі правила. Цього разу головний виграш українського тото — 290 000 гривень — розділили 26 чоловік, що заробили по 11 153 гривні.

А все тому, що тираж вийшов напрочуд простим. Сенсації у ньому були відсутні в принципі. Головною та єдиною несподіванкою стала кубкова нічия між «Різеспором» і «Галатасараєм», на яку було зроблено 22% ставок. Цікаво, що саме в цьому матчі за «Різеспор» дебютував Денис Гармаш, а разом із ним у складі господарів грав Микола Морозюк. Тепер путівку до  чвертьфіналу суперники розіграють у повторному матчі.

Було в тиражі ще два мирних результати, але на кожен із них прогнозисти зробили аж 41% ставок. Це нічиї між «Амьеном» і «Реймсом», а також між «Алькорконом» і «Нумансією».

«Манчестер Юнайтед» вимучив перемогу над «Вулверхемптоном» у переграванні Кубка Англії (76%). Як і очікувалося, «вовки» захищалися великими силами, а господарі безуспішно шукали слабкі місця в обороні гостей. Але після перерви підопічні Сульшера все ж досягли свого і здобули путівку до наступного раунду.

А «ПСЖ» помстився «Монако» за недільну нічию з рахунком 3:3. Три дні тому «монегаски» чудово виглядали на «Парк де Пренс», але на своєму полі виявилися безсилими проти потужної команди Томаса Тухеля. У підсумку «Монако» розгромно поступився, на що було зроблено 81% ставок.

Це далеко не всі передбачувані пари у програмі 129 тиражу. І хоча виплати за джекпот вийшли доволі скромними, кожного з переможців варто привітати. Для багатьох це перший джекпот у житті, хтось давно про нього мріяв і тепер зрозумів, що все можливо! А ми звертаємо увагу на цікаву закономірність: останнім часом «спортпрогнозівські» джекпоти зриваються один раз на п'ять тиражів. Чекаємо на нових переможців!


Ми у Viber!