0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Зірваний перший джекпот у 2020 році!

Аби зірвати перший джекпот у 2020 році, любителям "Спортпрогнозу" вистачило всього чотирьох тиражів. Щасливчиком став гравець із інтернету, що поставив 160 гривень на 124 тираж. Це система на п'ять "подвійних" та сім "ординарів". Подвійними результатами були закриті такі пари: "Реймс" — "Страсбур" (10), "Лечче" — "Удінезе" (12), "Волос" — "Атромітос" (12), "Астерас" — АЄК (12), " Ксанті "—" Аріс "(12).

Цікаво, що головною сенсацією тиражу стала перемога "Астераса" над АЄКом (10%). Цей матч не відбувся з міркувань безпеки, а для "Спортпрогнозу" його результат визначило жеребкування.

На другому місці в рейтингу несподіванок — кубкова перемога "Руана" над "Мецом" (13%). Її наш переможець вибив одиночним "пострілом". І це при тому, що клуби представляють різні французькі дивізіони.

Також потрібно відзначити, що всі афішні матчі 124 тиражу завершилися дуже передбачувано. Так, лондонський "Арсенал" здобув кубкову перемогу над "Лідсом" (84%), при цьому за грою гості виглядали не гірше більш іменитого суперника. Кубкова перемога "Манчестер Сіті" над "Манчестер Юнайтед" зібрала 67% ваших ставок, хоча зовсім недавно підопічні Сульшера обіграли команду Гвардьоли в чемпіонаті. У першому півфіналі Суперкубка Іспанії мадридський "Реал" без проблем здолав "Валенсію" (63%). І нарешті "Інтер" уже вкотре підтвердив свої чемпіонські амбіції, завоювавши три очки на полі "Наполі" (45%). Крім цього, у розіграші Кубка Греції ПАОК легко і невимушено переміг ОФІ на його полі (82%).

Незважаючи на дві сенсації, це був не найскладніший тираж. Але ця обставина не применшує заслуг нашого переможця, що загалом виграв 300 875 гривень! Що ж, початок покладений, і 2020 рік у "Спортпрогнозі" починається з нового зірваного джекпоту. Стати його володарем може кожен, хто спробує свої сили в українському тото номер один. Чекаємо на нових переможців!


Ми у Viber!