0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Можливо тільки в «Спортпрогнозі»: два джекпоти за три дні!

Днями був зірваний тринадцятий «спортпрогнозівський» джекпот у 2019 році, та чекати нового переможця довго не довелося. Він з'явився за підсумками 082 тиражу, до програми якого увійшли суботні матчі європейських чемпіонатів. Прогнозист зі Львова зробив системну ставку на 135 гривень і помножив її більш ніж у дві тисячі разів! З урахуванням призових за «11» і «10» загальна сума виграшу склала 292 984 гривні.

Тепер кілька слів про саму ставку. Для трьох пар була застосована «система на 3», ще дев'ять матчів — це «ординари». Причому «потрійними» були закриті поєдинки чемпіонату України, де й «сховалася» головна сенсація тиражу. «Дніпро-1» завітав до Чернігова, привізши з собою серію з шести поразок поспіль. І треба ж такому статися, щоб серія перервалася на полі одного з лідерів. Нічия між «Десною» та «Дніпром-1» зібрала лише 11% ставок, та вона не завадила нашому герою зірвати джекпот.

На другому місці в умовному рейтингу несподіванок — нічия між «Маріуполем» і «Карпатами» (26%). Господарі були близькими до перемоги, але львів'яни зуміли відігратися з рахунку 0:2, причому обидва м'ячі на рахунку Єгора Назарини. Він виступає за «Карпати» по оренді, а права на футболіста належать бельгійському «Антверпену».

І нарешті ще одна українська пара — домашня перемога «Львова» над «Ворсклою» (30%). Це була битва аутсайдерів, у якій сильнішими виявилися львів'яни, що проводили першу гру під керівництвом Єгіше Мелікяна. А тим часом команда Віталія Косовського звалилася на останнє місце.

Всі інші матчі володар джекпота вибив одиночними «пострілами». У тому числі — гостьові перемоги «Аугсбурга» (27%) та «Евертона» (30%). А ось пари, що стали головними «афішами» тиражу, закінчилися дуже передбачувано. Так, «Баварія» вже без Ніко Ковача знищила дортмундську «Борусію» (67%), тоді як «Арсенал» поки що з Унаї Емері поступився «Лестеру» (61%). Після цього «Лестер» на чолі з Бренданом Роджерсом вийшов на другу сходинку в АПЛ, залишивши за спиною «Манчестер Сіті».

А переможець зі Львова залишив за спиною всіх любителів футбольних ставок, що взяли участь у 082 тиражі. Він єдиний, хто правильно спрогнозував результати всіх 12-ти матчів. Єдиний у цьому тиражі, але далеко не перший і, звісно, не останній. У 2019 році в «Спортпрогнозі» зірвано вже 14 джекпотів на загальну суму 5 170 000 гривень. Чекаємо на нових переможців!


Ми у Viber!