0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Барселона для «Зорі». Прогноз на 043 тираж

1. Еспаньол — Зоря

Суперники у "Зорі" дедалі сильніші — після "Будучності" і софійського ЦСКА отримайте "Еспаньол"! Каталонці здобули чотири перемоги в чотирьох матчах — ісландський "Стьярнан" і швейцарський "Люцерн" були обіграні із різницею 13-1. Але в раунді плей-офф "Зоря" традиційно грає добре, хоча не завжди досягає бажаного результату. Досить пригадати минулий сезон, коли луганці ледь не пройшли "Лейпциг". Схоже, "Зоря" здатна здивувати і в Барселоні.


2. Судува — Ференцварош

Ці клуби покинули Лігу чемпіонів, але залишили в ній непогане враження. Особливо це стосується "Ференцвароша", який вибив "Лудогорець" і "Валлетту", але вилетів від загребського "Динамо". При цьому зустріч у столиці Хорватії завершилася внічию (1-1), а ось на своєму полі "Ференцварош" був розгромлений з рахунком 0-4. "Судува" постраждала від "Црвени Звєзди" (0-0 вдома, 1-2 на виїзді). Проте в Лізі Європи литовці виявилися причетними до однієї з головних сенсацій третього відбіркового раунду, двічі обігравши тель-авівський "Маккабі" (по 2-1).


3. АЄК Аф. — Трабзонспор

Для цих команд ЛЄ-2019/20 стартувала з третього раунду. Афінський АЄК зустрічався з румунською "Університатею" і вирішив всі проблеми ще в гостьовому матчі (2-0). Після цього викладатися в рідних стінах не мало сенсу (1-1). Суперник у "Трабзонспора" був більш досвідчений, що зумовило рівний характер протистояння. Зустріч на поле празької "Спарти" завершилася внічию (2-2), а ось на своєму полі "Трабзонспор" вирвав перемогу (2-1).


4. Легія Вр. — Рейнджерс

Три відбіркових раунди вже позаду, і до групового турніру залишилося зробити один крок. Варшавська "Легія" пройшла гібралтарську "Європу", фінський КуПС і грецький "Атромітос". Примітно, що в шести зіграних матчах "Легія" жодного разу не пропустила, причому по одному поєдинку в кожному протистоянні завершила з рахунком 0-0. У "Рейнджерс" не було проблем з жодним із суперників. Щоправда, двоє з них представляли Андору і Люксембург. Однак у третього — данського "Мідтьюлланна" — шотландці двічі впевнено виграли (4-2 на виїзді, 3-1 вдома).


5. Страсбур — Айнтрахт

У Лізі Європи "Страсбур" опинився завдяки перемозі в Кубку французької ліги. І вже пройшов два раунди з досить міцними опонентами. Першим був "Маккабі" з Хайфи (3-1 вдома, 1-2 на виїзді), другим — "Локомотив" із Пловдива (двічі по 1-0). У "Айнтрахта" суперники були простішими — естонська "Флора" (двічі по 2-1) і "Вадуц" із Ліхтенштейну (5-0 на виїзді, 1-0 вдома).


6. Гент — Рієка

"Гент" замінив у Лізі Європи співвітчизників із "Мехелена", покараних за участь у договірних матчах. І вже пройшов двох непростих суперників — румунський "Віторул" (6-3 вдома, 1-2 на виїзді) і АЄК із Ларнаки (1-1 на виїзді, 3-0 вдома). Добре проявляє себе форвард збірної України Роман Яремчук, що забиває на старті сезону майже в кожному матчі. І відразу пішли розмови про інтерес до нього з боку більш статусних клубів ( "Фенербахче" і "Лаціо"). Тим часом, "Рієка" останнім часом непогано конкурує із загребським "Динамо" в чемпіонаті Хорватії. Команда не така проста, як може здаватися на перший погляд. Зокрема, на попередній стадії "Рієка" впевнено пройшла "Абердин" (двічі по 2-0).


7. Стяуа — Гімараеш

Схоже, на даний момент краще виглядає "Гімараеш". Навіть після переходу Луїша Каштру в донецький "Шахтар" цей португальський середняк почувається добре. Непогано освоївся в команді орендований у "Шахтаря" центральний захисник Валерій Бондаренко. У Лізі Європи "Гімараеш" пройшов два раунди і виграв чотири матчі із різницею 14-0. Щоправда, його суперниками були "Женесс Еш" із Люксембургу і латвійський "Вентспілс", але це теж непогана розминка перед складнішими випробуваннями. "Стяуа" стартувала з першого раунду і вибила молдавський "Мілсамі", вірменський "Алашкерт" і чеську "Младу Болеслав" (0-0 вдома, 1-0 на виїзді). Особливо запеклим було протистояння з чехами, долю якого вирішив єдиний гол на останній хвилині повторного матчу.


8. Брага — Спартак М.

Лише в понеділок відбулося головне московське дербі між "Спартаком" і ЦСКА, потім буде тривалий переліт до Португалії, і лише після цього настане час для першої зустрічі з "Брагою". За такої завантаженості гостьова перемога "червоно-білих" стане сенсацією. На попередній стадії вони пройшли швейцарський "Тун" (3-2 на виїзді, 2-1 вдома), тоді як "Брага" двічі виграла у данського "Брондбю" (4-2 на виїзді, 3-1 вдома).


9. Селтик — АЇК Ст.

Чергова спроба "Селтика" прорватися до групового турніру ЛЧ увінчалася невдачею. Його суперником у кваліфікації був румунський ЧФР. Зустріч на поле румунів не виявила переможця (1-1), а вдома "кельти" несподівано поступилися (3-4). Шведський АЇК покинув головний із єврокубків на один раунд раніше, постраждавши від словенського "Марибора". А ось у Лізі Європи клуб із Стокгольма виявився сильнішим за молдавський "Шериф" (2-1 на виїзді, 1-1 вдома).


10. Лінфілд — Карабах

Після вильоту з Ліги чемпіонів північноірландський "Лінфілд" пройшов вже два раунди в Лізі Європи. Його суперниками теж були чемпіони своїх країн — фарерський "Торсхавн" і чорногорська "Сутьєска", у якої "Лінфілд" виграв двічі (2-1 на виїзді, 3-2 вдома). А ось для "Карабаху" Ліга чемпіонів закінчилася буквально щойно в результаті невдалого протистояння з кіпрським АПОЄЛом (2-1 на виїзді, 0-2 вдома).


11. Слован Бр. — ПАОК

Братиславський "Слован" несподівано швидко покинув Лігу чемпіонів, поступившись по пенальті чорногорській "Сутьєсці". У єврокубку рангом нижче чемпіон Словаччини здобув чотири перемоги — над косовським "Феронікелі" та ірландським "Дандолком". А ось ПАОК гідно боровся з "Аяксом", але щоб пройти півфіналіста ЛЧ, грекам не вистачило зовсім небагато (2-2 вдома, 2-3 на виїзді).


12. Торино — Вулверхемптон

Мабуть, це центральна вивіска раунду плей-офф Ліги Європи. На попередніх стадіях "Торино" не відчув проблем з угорським "Дебреценом" і солігорським "Шахтарем", тоді як "Вулверхемптон" у тренувальному режимі обіграв "Крузейдерс" і "Пюнік".


Автор анонса: Андрій ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!