0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Україна в єврокубках: суперники вже відомі

У швейцарському Ньоні відбулося жеребкування третього відбіркового раунду європейських кубкових турнірів. Серед зацікавлених спостерігачів були представники трьох українських клубів.

У Лізі чемпіонів київське "Динамо" зіграє проти бельгійського "Брюгге". Матчі відбудуться 6/7 і 13/14 серпня. Під час жеребкування динамівці були сіяними, їхніми суперниками також могли стати австрійський ЛАСК і турецький "Істанбул". Переможець виходить до раунду плей-офф, переможений продовжить виступи у Лізі Європи.

Суперником "Маріуполя" у Лізі Європи буде переможець голландсько-шведської пари АЗ — "Хекен". Матчі відбудуться 8 і 15 серпня. Команда Олександра Бабича була несіяною та уникла можливої зустрічі з англійським "Вулверхемптоном".

Як відомо, луганська "Зоря" стартує на євроарені вже найближчогочетверга. Її суперником у другому відбірковому раунді Ліги Європи стане чорногорська "Будучность". Якщо команда Віктора Скрипника подолає цей бар'єр, зустріне на своєму шляху переможця пари ЦСКА (Софія, Болгарія) — "Осієк" (Хорватія).

Нагадаємо, що для "Шахтаря" та "Олександрії" євросезон почнеться лише в середині вересня. "Шахтар" стартує у груповому турнірі Ліги чемпіонів, тоді як "Олександрія" виступатиме на аналогічній стадії Ліги Європи.


Ми у Viber!