0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Історичний джекпот у "Спортпрогнозі"!

Черговий тираж українського тото ознаменувався відразу двома знаковими подіями. По-перше, на американському континенті відбулися два фінали за участю національних збірних. По-друге, у нас зірвано черговий джекпот —уже сьомий у 2019 році. Його розділили двоє гравців, причому один з них назавжди увійшов до історії «Спортпрогнозу».

Але почнемо з того, що один із переможців зробив ставку у Львові — в «Лотомаркеті» на автовокзалі. Це одна заповнена картка на п'ять варіантів. Витрати склали 25 гривень. Виграш — 145 000 гривень!

Далі— більше! Другий переможець зареєстрував ставку на офіційному сайті МСЛ. Наразі ми з ним не знайомі, але це перший випадок, коли володарем «спортпрогнозівського» джекпоту стає людина з інтернету. Сума ставки — 540 гривень. Це система на 108 варіантів: три потрійних, два подвійних і ще сім матчів закриті одиночними ставками. Загальний виграш по чеку склав 150996 гривень!

Можливість робити ставки на сайті МСЛ з'явилася зовсім недавно, а сьогодні ми маємо можливість привітати першого інтернет-чемпіона! Прямо зараз ставку на «Спортпрогноз» можна зробити з домашнього комп'ютера. Або ж в транспорті, на роботі і в будь-якому іншому місці, де є доступ до інтернету. Процедура дуже проста, і вона детально описана на нашому сайті. Зробити ставку можна за допомогою смартфона, планшета або ноутбука. Виграші до 30 000 гривень автоматично зараховуються на ігровий рахунок переможця. А якщо ви виграли більше, ласкаво просимо до представництва МСЛ. Час робити ставки!


Ми у Viber!