0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
"Реал" приїхав за реваншем. Прогноз на 368 тираж

Як чудово починалася Ліга чемпіонів для донецького "Шахтаря", і яким жорстоким вийшло її продовження. Хто б міг подумати, що після стартових 3:2 у гостьовій грі з "Реалом" нам доведеться обговорювати 0:10 із гладбахською "Борусією". Щоб продовжити свої виступи в ЛЧ, у двох останніх турах "Шахтарю" потрібно вигравати у "Реала" та "Інтера"...

Трошки помріяли і повернемося до реальних речей. А реальність у нас така, що "Борусія" декласувала "Шахтар" у двох матчах поспіль. Таке враження, що Луїш Каштру навіть не думав проводити роботу над помилками, а домашні 0:6 не зачепили самолюбство його підопічних. Тепер "Шахтар" ризикує втратити навіть третє місце і залишитися без єврокубкової весни.

У суботу "гірники" були близькими до того, щоб знову втратити очки в чемпіонаті України. Нічия з "Дніпром-1" могла стати вже шостою в нинішньому сезоні, але Тете забив єдиний гол на 88-й хвилині (1:0). Як і раніше, відставання "Шахтаря" від "Динамо" складає три очки.

Єдина надія "Шахтаря" - така ж незадовільна форма "Реала". "Вершкових" лихоманить майже всю осінь, а в листопаді вони не виграли жодного матчу на внутрішній арені. Поки "Шахтар" мучився з "Дніпром-1", команда Зідана на своєму полі поступилася "Алавесу" (1:2). Після цього відставання "Реала" від першого місця збільшилася до семи очок. А до Києва "Реал" прилетів без травмованих Рамоса, Карвахала, Вальверде та Йовича. Участь Азара під питанням, тоді як Бензема відновився після травми і готовий грати.

Також у нашій групі "Борусія" з Менхенгладбаха зіграє проти "Інтера". У стартовому турі німці ледь не перемогли в Мілані, але "чорно-сині" уникнули поразки в компенсований час (2:2). Тепер "Інтеру" потрібна тільки перемога, інакше Ліга чемпіонів для Антоніо Конте знову закінчиться достроково.

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!