0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Коли заб'ють голландці? Прогноз на 320 тираж

І знову в центрі уваги Ліга націй. Тираж із порядковим номером 320 цілком присвячений матчам цього турніру, а найстатуснішим буде протистояння збірних Італії та Нідерландів.

Голландці роблять перші кроки разом із Франком де Буром. Він очолив збірну зовсім недавно після того, як Рональд Куман не встояв перед пропозицією "Барселони". У дебютному матчі з новим наставником "помаранчеві" поступилися мексиканцям на своєму полі (0:1), а за три дні не змогли обіграти боснійців на виїзді (0:0). Виходить, що під керівництвом де Бура голландці не можуть навіть забити.

Французам останнім часом щастить на цікавих суперників. Минулої середи вони декласували експериментальний склад збірної України (7:1), а в неділю розійшлися миром із португальцями (0:0). Це був повтор фіналу Євро-2016, а в середу любителі футболу зможуть побачити повтор фіналу ЧС-2018 за участю Хорватії та Франції. Складно сказати, чи здатні хорвати замахнутися на реванш, адже вони помітно поступаються в класі. Зміна поколінь підкралася непомітно, через що хорватам вкрай складно конкурувати з топ-збірними.

Окремих компліментів заслуговує збірна Угорщини, що помітно додала останнім часом, як і угорський чемпіон "Ференцварош". У четвер угорці обіграли Болгарію на виїзді (3:1) і пробилися до фіналу плей-офф за вихід на Євро-2020. А в неділю вже в рамках Ліги націй у гостях обіграна Сербія (1:0). Зараз збірна Угорщини знову гратиме на виїзді проти лідера групи, але навряд чи це може налякати гостей. До того ж росіяни у жовтні виступають невдало - домашня поразка від Швеції (1:2) і знову ж домашня нічия з Туреччиною (1:1).

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!