0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Збірна України: випробування тривають! Прогноз на 319 тираж

Наближається до свого завершення, цілком можливо, найбожевільніший тиждень в історії збірної України. Протягом семи днів команді Андрія Шевченка випало зіграти з переможцями трьох останніх чемпіонатів світу. Вінчає цей осінній марафон домашній поєдинок Ліги націй проти збірної Іспанії.

А до цього були фіаско у грі з французами (1:7) і цілком пристойна гра з німцями (1:2). Втім, якби не кураж Георгія Бущана, рахунок на табло "Олімпійського" був би зовсім інший. При цьому саме Бущан припустився фатальної помилки, що коштувала нашій команді другого пропущеного м'яча.

З іспанцями ми теж грали зовсім недавно. Було це трохи більше місяця тому - у другому турі Ліги націй. Тоді й футболісти "Шахтаря" були здорові, і голкіперів у нас вистачало, і Малиновський не встиг нахапатися жовтих карток. Та Україна все-одно програла навіть без натяку на найменший опір (0:4). Як виявилося, збірна України навіть у своєму найсильнішому варіанті поступається іспанцям на цілу вічність.

Звісно, за кілька тижнів величезна різниця в класі нікуди не дінеться. Як і кадрові проблеми, що вдарили по нашій команді. Чи не єдиною світлою плямою на загальному тлі у двох останніх матчах був Руслан Малиновський, але проти іспанців не зіграє і він. У підсумку Андрій Шевченко залишився без свого основного трикутника в середині поля - Степаненка, Зінченка і Малиновського. Наразі дуже складно уявити, за рахунок чого ми можемо не програти команді Луїса Енріке...

А трохи раніше в рамках відбіркового турніру Євро-2021 (до 21) зіграють молодіжні збірні Північної Ірландії та України. Минулої п'ятниці українці вирвали перемогу у рівній грі з румунами (1:0), а британці на своєму полі поступилися фінам (2:3). Реальних шансів на вихід із групи не має жодна з названих команд, Україна прораховує хіба що теоретичні варіанти.

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!