0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Новий "Челсі" чи старий "Ліверпуль"? Прогноз на 296 тираж

Центральним матчем неділі стане протистояння "Челсі" та "Ліверпуля" в чемпіонаті Англії. Саме "Челсі" став головним порушником спокою на літньому трансферному ринку. Роман Абрамович несподівано вирішив розщедритися і виділив кошти на кілька гучних трансферів. Найрезонанснішим стало придбання двох гравців збірної Німеччини - півзахисника Кая Хаверца з "Байєра" і форварда Тімо Вернера з "Лейпцига". Крім цього, новачком "Челсі" став капітан "ПСЖ" Тьяго Сілва.

Лондонці посилили склад у всіх лініях, за винятком воротарської. Тим часом, Френк Лемпард протягом усього минулого сезону був незадоволений діями іспанця Кепи. Судячи з усього, до закриття трансферного вікна "Челсі" придбає нового голкіпера.

Тим часом "Ліверпуль" наразі мовчить. Але судячи з усього, один іменитий новачок у мерсисайдців все-таки з'явиться. Це іспанець Тьяго, який недавно виграв Лігу чемпіонів у складі "Баварії". Якщо трансфер здійсниться, вихованець "Барселони" стане системоутворюючим гравцем "Ліверпуля" в середині поля.

У чемпіонаті України звертаємо увагу на протистояння "Руху" і "Колоса". Команда Руслана Костишина зіграє в УПЛ на третій день після феєричного дебюту на євроарені. Гостьова перемога над "Арісом" стала справжньою сенсацією, але забрала сил на кілька матчів уперед. "Колос" точно не виграє у Львові і цілком може програти.

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!