0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Субота - день фіналів. Прогноз на 246 тираж

У суботньому тиражі "СП" чимало яскравих афіш і відразу три кубкових фінали. Особливо виділяється протистояння "Арсеналу" і "Челсі" на "Уемблі". Цим принциповим суперникам не звикати зустрічатися у фіналах. Рік тому саме вони грали у вирішальному поєдинку Ліги Європи, і тоді "Челсі" виявився сильнішим. Разом з тим "Арсенал" є рекордсменом за кількістю перемог у Кубку Англії.

Вболівальники "Челсі" мають бути задоволені результатами нинішнього сезону. Разом із тренером-початківцем і великою групою молоді "Челсі" фінішував четвертим і завоював путівку в Лігу чемпіонів. Френк Лемпард виконав класну роботу, але на наступний сезон у нього ще амбіційніші плани. Лондонський клуб дуже активний на трансферному ринку. Новачком "Челсі" вже став Тімо Вернер, на черзі Кай Хаверц і новий воротар на зміну Кепі, діями якого Лемпард дуже незадоволений.

Тим часом "Арсенал" переживає не найкращі часи. "Каноніри" провели найневдаліший сезон у новому тисячолітті, фінішувавши лише на восьмому місці. Мікель Артета теж робить перші кроки на тренерському містку. За його словами, він створює новий проект і користується абсолютною довірою клубного керівництва. Перемога в Кубку стане чудовою відправною точкою для нового "Арсеналу" і першим трофеєм для його молодого наставника.

Ще один фінал відбудеться у Португалії. Буквально щойно "Бенфіка" з тріском провалилася в чемпіонаті. З карантину вона виходила в статусі лідера, але фінішний відрізок залишився за "Порту". Після цього у "Бенфіки" змінився тренер - команду знову очолив досвідчений Жорже Жезуш, який виграв для неї чимало трофеїв.

У чемпіонаті Італії відбудуться матчі заключного туру. "Аталанта" та "Інтер" розіграють між собою друге місце, але в разі нічиєї другим може фінішувати "Лаціо". Римляни зіграють у Неаполі, але їхній суперник позбавлений мотивації. Що стосується "Ювентуса" і "Роми", то немотивовані обидва суперники. Туринці відпочивають на чемпіонських лаврах, а римляни у будь-якому разі залишаться п'ятими. Втім, шанси гостей виглядають переконливіше, адже "Ювентус" уже зараз думає про Лігу чемпіонів.

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!