0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Найочікуваніший джекпот і три мільйони за півроку!

Такої тривалої серії без зірваних джекпотів в історії "Спортпрогнозу" ще не було. Розпочиналася вона півтора місяці тому, коли гравець із Івано-Франківська виграв 290 000 гривень. Після цього тиражі проходили майже щодня, але вгадати 12 результатів довгий час не вдавалося нікому. Невдала смуга для любителів "СП" тривала 44 тиражі...

Та не буває нескінченних серій, не буває вічного невезіння. Настав час 243 тиражу, за підсумками якого уникнули помилок одразу троє гравців. Давайте розбиратися, як таке могло трапитися.

Насамперед потрібно сказати про те, що тираж вийшов не надто складним. Гучні сенсації оминули його стороною, знайшлося місце лише для однієї несподіванки. У чемпіонаті Румунії "Херманштадт" завдав поразки "Віторулу", на що було зроблено 22% ставок.

В той же час показник "угадуваності" половини пар перевищив 50%. Дуже передбачувано завершилися всі італійські матчі, за результатами жеребкування теж переміг явний фаворит. Як відомо, один із футболістів "Астри" захворів на коронавірус, внаслідок чого його команда не змогла зіграти проти "Університаті". Тут важливо підкреслити: якби жеребкування визначила будь-який інший результат цієї пари, джекпот знову не знайшов би свого власника.

А так ми маємо можливість привітати відразу трьох переможців, що розділили між собою 640 000 гривень. У це складно повірити, але двоє з них зірвали джекпот із п'яти гривень. Один зареєстрував ставку прямо на нашому сайті, інший проживає в Полтаві і знайшов свою удачу в "Лотомаркеті" на вулиці Соборній. Обидва гравці виграли по 213 333 гривні!

Ще один переможець із Шостки. Заробив він трохи більше - 216 549 гривень! Переможну ставку було зроблено на фірмовому столику МСЛ у магазині "Асорті". Це система з трьох "потрійних" і дев'яти "ординарів". "Трієчки" були застосовані для наступних матчів: "Сассуоло" - "Дженоа", "Стремсгодсет" - "Бранн" і "Мьондален" - "Одд". Сума ставки - 135 гривень. Суму виграшу ви вже знаєте...

Звертаємо увагу, як майстерно наші переможці "розкусили" головну несподіванку тиражу. І звісно, кожному з них дуже пощастило з жеребкуванням. Залишається додати, що від початку року в «Спортпрогнозі» зірвано вже сім джекпотів на загальну суму 2 970 000 гривень. Далі буде!


Ми у Viber!