0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Запах відставки для Сетьєна і Фонсеки. Прогноз на 220 тираж

Недільний тираж "СП" буде наполовину іспанським. У фокусі уваги залишається "Барселона", яка після відновлення сезону не лише втратила лідерство, але й відстала від "Реала" на чотири очки. Каталонці зіграли внічию у двох останніх турах, а їхній наставник знаходиться під загрозою відставки. Якщо вірити іспанській пресі, футболісти ополчилися проти Кіке Сетьєна і з нетерпінням чекають його звільнення.

В той же час "Вільярреал" чудово виглядає після перерви (+5=1-0). Завдяки такому спурту "підводники" повернулися у верхню частину таблиці і відстають від зони Ліги чемпіонів на три очки. З огляду на стан "Барселони", ризикнемо припустити, що вона знову не виграє.

А в чемпіонаті Італії перша четвірка майже визначилася. Після того, як у четвер "Рома" на своєму полі поступилася "Удінезе" (0:2), її шанси наздогнати "Аталанту" перейшли в площину теоретичних. Разом з тим шанси Пауло Фонсеки тренувати римлян в наступному сезоні теж тануть на очах. Самі бергамци знаходяться в повному порядку, штампуючи перемоги із завидною регулярністю. Поки "Рома" програвала одному з аутсайдерів, підопічні Гасперіні впевнено розібралися з "Наполі" (2:0). Тепер "Наполі" і "Рома" зіграють між собою, тоді як "Аталанта" відправиться на Сардинію.

Бажаємо вдалих ставок!


Ми у Viber!